China Girl Schoenen Online

33 zoekresultaten

China Girl schoenen - Azië meets New York

Vrolijke kleuren, geweldige patronen en mooie details. Dat zijn de kenmerken van de schoenen van China Girl. Met inspiratie uit Azië en de laatste trends uit New York. In het assortiment van China Girl kun je kiezen uit mooie hoge hakken, espadrilles en ballerina's. Geweldige variaties van schoenen. Ga zeker eens het assortiment van China Girl bekijken. Je zal er geen spijt van krijgen.

China Girl - opvallende schoenen

Het merk China Girl is een relatief nieuw merk, maar heeft nu al succes over de hele wereld. De klanten behoren tot een brede doelgroep. Als je op zoek bent naar schoenen die bij je outfit passen voor naar een zakenmeeting, of als je houdt van schoenen die zeker de aandacht zullen trekken, dan moet je echt het assortiment van China Girl niet aan je voorbij laten gaan. In het assortiment vind je schoenen voor iedereen, voor modebewuste meiden die graag wat kleur aan hun dagelijks leven willen toevoegen.

China Girl schoenen - een geweldig design

Een hoge kwaliteit, geweldig design en een optimale pasvorm. Dat zijn de schoenen van China Girl. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren, patronen en looks. Ben je op zoek naar een paar mooie nieuwe hakken voor bij je zomerjurkje? Of draag je liever ballerina's? Bekijk dan hier het assortiment van China Girl bij Footway. Er is voor elke smaak en stijl wel een mooi paar te vinden. Kijk ook goed naar het materiaal waarvan je schoenen gemaakt zijn. Verschillende soorten materialen hebben verschillende soorten verzorgingsproducten nodig. Als je lief bent voor je nieuwe schoenen dan blijven ze langer mooi en heb je er langer plezier van!

China Girl schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Hier bij Footway hebben we onder andere schoenen van het merk China Girl. Voor alle vrouwen die van aparte, stijlvolle schoenen houden. Bij Footway hebben we een ruimte keuze aan modellen en merken en als je naar iets specifieks op zoek bent dan kun je altijd bij ons terecht met je vragen. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de filteropties op de site om zo een beter overzicht te krijgen. Welkom bij Footway.

Pauline
KORTING
Tabby
KORTING
Charmers Black
EEN PAAR OVER
Estee
KORTING
Pauline Lime
EEN PAAR OVER
Regal Bordo
EEN PAAR OVER
Regal Purple
EEN PAAR OVER
Cherry Green
EEN PAAR OVER
Edan 1
KORTING
Sparkle
KORTING
Tide Gold
EEN PAAR OVER
Cuba Jungle
EEN PAAR OVER
Cuba Green
EEN PAAR OVER
Audrey
KORTING
Audrey
KORTING
Pout
KORTING
Edan 1
KORTING
Prospect
KORTING
Hearty
KORTING
Carrey
KORTING
Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

33 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK