Chinese Laundry, Schoenen

21 zoekresultaten

Chinese Laundry schoenen - voor dat beetje extra

In het assortiment van Chinese Laundry kun je een variatie aan damesschoenen voor verschillende gelegenheden vinden. Chinese Laundry maakt trendy damesschoenen van hoge kwaliteit, en het is merk is dan ook erg populair geworden. Je kunt modellen vinden zoals knielaarzen, lage schoenen, boots en hoge hakschoenen.Er is voor ieder wat wils. Uiteraard worden de schoenen gemaakt van duurzame materialen.

Chinese Laundry schoenen - hard werk wordt beloond

Chinese Laundry werd opgericht in 1971 door Robert en Carol Goldman en is een particulier schoenenbedrijf dat zich richt op damesschoenen. Het hoofdkantoor kun je vinden in Los Angeles, Californië. Sinds het begin is het merk alleen maar gegroeid en heeft tegenwoordig een grote invloed op de mode in de schoenenindustrie. Onderzoek naar de schoenenmarkt heeft goede resultaten in hun marketing opgeleverd.

Chinese Laundry schoenen – goede vrienden van je voeten

Drie belangrijke dingen als het over een goed paar schoenen gaat zijn kwaliteit, design en comfort. En dit zijn drie van de kenmerken van de schoenen van Chinese Laundry. Een paar goede schoenen is veel belangrijker dan je misschien denkt. Je draagt ze tenslotte vele uren per dag zonder vermoeide of pijnlijke voeten te krijgen. Het maakt niets uit of je boots of hakken draagt, het is belangrijk dat ze lekker zitten. Als je wilt dat je schoenen lang mooi blijven dan moet je ze af en toe verzorgen met producten die geschikt zijn voor het materiaal waarvan je schoenen gemaakt zijn. Kijk hier dus altijd goed naar. Als je goed voor je nieuwe schoenen zorgt, dan heb je er ook langer plezier van!

Chinese Laundry schoenen online bij Footway Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Ontdek bijvoorbeeld het grote assortiment van Chinese Laundry hier bij Footway en laat je inspireren tot het maken van nieuwe outfits. Winkelen bij Footway moet leuk en eenvoudig zijn. Je hoeft geen parkeerplek voor je auto te vinden bij het winkelcentrum, je hoeft niet in lange rijen te staan en je hoeft te drukte niet in. Je kunt bij Footway winkelen wanneer je maar wilt, lekker thuis vanaf de bank. Ga er maar eens lekker voor zitten en bestel je nieuwe schoenen hier online bij Footway.

Pagina 1 van 1

21 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK