Chipmunks, Schoenen

1 zoekresultaten

Chipmunks schoenen voor kinderen

Er mag niets in de weg staan als je kinderen lekker willen gaan spelen. Het zou toch niet leuk zijn als het spelen ineens afgelopen is vanwege een blaar op de kleine voeten van je kinderen? De schoenen van Chipmunks zijn gemaakt van kwalitatieve materialen om dit te voorkomen. Chipmunks heeft leuke, stijlvolle kinderschoenen in het assortiment die speciaal ontworpen zijn om voor de voeten van je kids te zorgen.

Chipmunks schoenen - van echt leer en een voering van fleece

Chipmunks werd opgericht in 1996 en heeft sindsdien meer dan 5 miljoen paar schoenen verkocht. Chipmunks biedt je echt waar voor je geldt, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Het merk is eigendom van Courtaulds, dat in 1816 werd opgericht en uit meerdere divisies bestaat, ze maken onder andere schoenen en kinderkleding en produceren meer dan 120 miljoen kledingstukken en schoenen per jaar die over de hele wereld verkocht worden. Daar hoort ook de eigen fabriek van Chipmunks bij, waar ze kinderschoenen van echt leer maken met een heerlijke comfortabele fleece voering.

Chipmunks schoenen - zorgeloos spelen

Met de schoenen van Chipmunks kunnen je kinderen uren spelen zonder pijnlijke of koude voeten te krijgen. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn modellen voor alle jaargetijden. Stevige schoenen met een rubberen zool voor extra grip tijdens het buiten spelen of lichtere schoenen voor de zomer, om lekker buiten op het gras te spelen.

Chipmunks schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Meestal vinden je kinderen het niet zo leuk om schoenen te gaan kopen in een saaie winkel. Ze willen natuurlijk veel liever spelen. Daarom hebben we hier bij Footway mooie schoenen van Chipmunks in het assortiment. Je kunt hier bij ons online winkelen, dus je bespaart tijd en je hoeft de deur niet uit. Je kunt uiteraard je kinderen ook zelf hun schoenen uit laten kiezen. Er zijn genoeg leuke modellen te vinden in ons assortiment. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben of vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice. We vinden het leuk om van je te horen.

Libby
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

1 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK