Schoenen

4 zoekresultaten

Cobra Golf schoenen voor op de golfbaan

Iedereen die wel eens golf gespeeld heeft weet dat een 18-holes baan erg ontspannend is. Zeker als je de juiste maatregelen neemt om een aantal uur op de baan door te brengen. Natuurlijk hebben we het over de keuze van schoenen. Hier bij Footway kun je een groot aanbod aan Cobra Golf schoenen tegen goede prijzen vinden. De schoenen zijn gemaakt van waterdicht textiel en hebben EVA-zolen waarmee je dag op de golfbaan een echt genot zal zijn.

Cobra Golf schoenen- meteen een succes

Het merk Cobra Golf werd opgericht door golfer Thomas Crow. Het hoofdkantoor is gelegen in Carlsbad in het zonnige en golfvriendelijke Californië in de V.S. In het begin stonden alleen golfclubs in de focus, maar het duurde niet lang voor de eerste schoenencollectie klaar was en op de markt werd gebracht. Dat werd meteen een groot suces! Golfers weten wat andere golfers nodig hebben voor een tevreden gevoel.

Cobra Golf- houd je schoenen lang mooi

Ongeacht welk weer het is als je gaat spelen, de materialen zoals waterdicht leer en verschillende synthetische materialen zorgen ervoor dat je met de golfschoenen van Cobra Golf altijd goed zit. Maar ongeacht het goede materiaal en de hoge kwaliteit, moet je toch altijd goed voor elke schoen zorgen en ze na het golven goed laten luchten. Poets de schoenen na elk gebruik, zodat ze langer mooi blijven.

Cobra Golf schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. In ons assortiment van Cobra Golf kun je zeker een paar schoenen vinden dat het golfen leuker en comfortabeler zal maken. Spendeer je tijd op de golfbaan in plaats van in het winkelcentrum. Bij Footway kun je winkelen wanneer je maar wilt en hoef je niet op drukke dagen de stad in. De schoenen die je op de site ziet staan hebben we op voorraad, dus je hoeft niet lang te wachten voor je je nieuwe schoenen van Cobra Golf in huis hebt. Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij het vinden van een paar mooie nieuwe schoenen, dan kun je altijd contact opnemen met onze vriendeijke klantenservice. Welkom bij Footway.

Tine
EEN PAAR OVER
Tine
EEN PAAR OVER
Fia
EEN PAAR OVER
Sara
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

4 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK