Columbia, Schoenen

22 zoekresultaten

Columbia – schoenen voor alle outdoor avonturen

Wie van lange wandelingen in de natuur houdt, kan niet om het merk Columbia heen. Deze schoenen kenmerken zich door de hoge kwaliteit en de echte pioniersgeest. Bij Columbia heb je ruime keuze uit alle schoenen die zich perfect lenen voor de meer avontuurlijke wandeltocht.Zoals ze bij Columbia zeggen: it’s perfect, now make it better. Alle kleding en schoenen van Columbia worden continue getest onder de meest uiteenlopende weersomstandigheden.Je kan met een gerust hart je volgende outdoor avontuur plannen zonder dat je je druk hoeft te maken over je uitrusting of schoenen.

Columbia – schoenen met een lange traditie

De Duitse familie Boyle richt in 1938 het merk Columbia op in Portland. Het outdoormerk is vernoemd naar een nabijgelegen rivier.De grote liefde voor de natuur en alles wat hiermee te maken heeft is niet te missen bij dit merk. Vanaf het hele begin wordt bij dit merk uitsluitend gewerkt met materialen die alle outdoor liefhebbers een schoen geven die ze optimale ondersteuning en comfort geeft bij wandelingen en andere activiteiten.Dankzij de voortdurende innovaties is Columbia marktleider geworden als het gaat om de productie van schoenen die zelfs de meest zware omstandigheden kunnen weerstaan. In het begin van de jaren ’90 was Columbia een van de eerste outdoormerken die de revolutionaire isolatie techniek OmniTech ging gebruiken.

Columbia – wandelschoenen voor iedere uitdaging

Wie een paar schoenen van Columbia kiest is er zeker van dat dit paar schoenen alle weersomstandigheden kan weerstaan. Een wandelschoenen met een hoge schacht geeft de voet de juiste ergonomische ondersteuning. Of misschien bent je op zoek naar een lichtere wandelschoen dan is een lagere schacht beter. Alle schoenen van Columbia worden gemaakt van licht materiaal wat ademt wat ervoor zorgt dat de voeten heerlijk koel blijven. De collectie bestaat uit modellen die passen bij beginnende en professionele wandelaars en avonturiers. Voor de allerkleinste ontdekkers heeft Columbia ook een collectie kinderschoenen.En voor de zomermaanden heeft Columbia een mooie reeks sandalen ontworpen. Deze schoenen houden je voeten heerlijk koel en geven de hele dag ideaal comfort en ondersteuning.Eventueel vuil kan je voorzichtig verwijderen met wat zacht reinigingsmiddel en een natte doek. Laat de schoenen aan de lucht drogen. Zodoende heb je het langste plezier van deze mooie schoenen.

Columbia – op avontuur met Footway

Wie op zoek is naar de ideale schoen voor avontuur is hier aan het juiste adres. Of misschien ben je juist nu wel geïnspireerd om de natuur om je heen of misschien verder eens goed te gaan verkennen. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, bij Columbia helpen ze je graag op weg. En bij Footway zorgen we ervoor dat je je mooie nieuwe schoenen snel in huis hebt. We hopen dat je een keuze uit ons ruime assortiment kunt maken!

Suntech
KORTING
Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

22 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK