Converse Schoenen Online

359 zoekresultaten

Converse - het ultieme sneakers merk

Er zijn Converse schoenen voor iedereen. Geheel witte, militair groene, met de Amerikaanse vlag, gevoerde, met een mooi tropisch patroon, hoge, lage, ballerina's, met hak, voor kinderen, van leer, knalroze... Je begrijpt het al, de lijst van Converse modellen is oneindig lang.

De Basketbalschoen die in elke kledingkast te vinden is

Het succes van Converse begon eigenlijk met de klassieke Converse All Stars, die al tijdens de jaren '20 erg populair werden. Converse Allstars zijn ook bekend als "Chuck Taylors", naar de legendarische basketballer die hun woordvoerder was in het begin van de jaren '20 tot aan zijn dood in 1969. Beroemdheden van over de hele wereld worden dagelijks gespot in Converse schoenen. Grote namen als Kurt Cobain en The Ramones, maar ook Kirsten Stewart en Justin Bieber. Dit bewijst hoe eenvoudig het is om een paar Converse schoenen met je eigen stijl te combineren - ze zijn echt geschikt voor iedereen!

Converse - klassieke sneakers die overal bij passen

Je kunt je Converse schoenen overal bij dragen, wie je ook bent. Ben je een skater? Converse schoenen zijn perfect voor je, dankzij de rubberen zool die zorgt voor een goede grip op de grond en op je board. Hou je meer van de rock stijl? Dan kun je je Converse dragen zoals David Bowie of The Ramones, met strakke jeans en een coole blazer. Hou je van de minimalistische, stijlvolle Zweedse stijl? Ga dan voor een paar witte Converse met lichte jeans en een witte, gebreide trui. Voor een meer romantische look kun je dezelfde witte Converse combineren met een gebloemde jurk, voor een mooie boho-chic look.

Zorg voor je Converse schoenen

Controleer altijd van welk materiaal je Converse schoenen gemaakt zijn. We raden aan om schoenen met een leren bovendeel te impregneren. Zowel voor het eerste gebruik als regelmatig gedurende de levensduur van de schoenen, om vocht en vuil buiten te houden. Als je in het bezit bent van een paar witte All Stars dan kun je proberen om lastige vlekken te verwijderen met een witte tandenpasta - borstel met een tandenborstel of schoenborstel en spoel ze daarna goed af onder koud water.

Converse online bij Footway

Aangezien we bij Footway een groot assortiment met meer dan 200 verschillende modellen hebben, is het eenvoudig om je nieuwe, mooie Converse schoenen online bij ons te kopen. Je hebt bovendien je nieuwe schoenen snel in huis dankzij onze snelle verzending.

Posts about Converse
s1mr1, Gids -
R
Romee de Brouwer -
Show more posts
Pagina 1 van 6

359 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK