Crocs Schoenen Online

590 zoekresultaten

Crocs – revolutionaire schoenen aan je voeten

Bij de introductie van Crocs in 2002 waren we toch allemaal even verbaasd. Een plastic schoen?! Echter, de verbazing heeft plaatsgemaakt voor een wereldwijd fenomeen en ondertussen is de Croc een schoen geworden waar we toch allemaal stiekem een beetje van zijn gaan houden.Het gebruik van het voor Crocs zo unieke Crosslite™ materiaal zorgt voor heerlijk koele voeten met een uniek vrij gevoel.

Crocs – voor een beetje extra weerstand

De allereerste introductie van Crocs vond plaats in 2002 op een botenshow in het Amerikaanse Fort Lauderdale. Het unieke materiaal van deze schoenen bood namelijk optimaal weerstand tegen het vaak gladde oppervlak van boten.Crocs zijn in Amerika gecertificeerd door de Raad van Ergonomie en de Amerikaanse Medische Raad voor podotherapie. Een van de Crocs-oprichters en vicepresident, Lyndon Hansson heeft verklaard dat deze schoenen speciaal zijn ontworpen om pijn in de voeten te elimineren.

Crocs – het succes vanuit Amerika naar Europa

In Zweden heeft de Croc een unieke geschiedenis. Een van de grootste hockeyspelers van Zweden en daarbuiten, Peter Forsberg, was herstellende van een pijnlijke sportblessure aan zijn pees toen hij hoorde over de unieke kwaliteiten die werden toegeschreven aan de Crocs. Het was hij die deze schoenen naar Zweden haalde en ze introduceerde aan het grote publiek. Het unieke design was niet voor iedereen, maar al snel werden vele Zweedse klompen ingeruild voor de Crocs.Het concept werd al snel gekopieerd maar de enige echte Croc hebben de tand des tijds weerstaan. Dat blijkt wel uit de wereldwijde verkoopcijfers. 300 miljoen verkochte Crocs in 90 landen tot nu toe en het eind is nog lang niet in zicht.

Bestel vandaag nog je eigen unieke kleur Crocs

Bij Footway geloven wij in gezonde voeten. Ons hele leven helpen ze ons vooruit en we kunnen altijd op ze vertrouwen. Een paar Crocs geeft je voeten het respect wat ze verdienen. Mocht je denken dat dit niet de schoenen voor jou zijn, dan is het misschien tijd om eens een paar stappen uit je eigen comfort zone te zetten en een paar te proberen. De kans is groot dat je na een paar stappen spijt krijgt dat je ze niet eerder geprobeerd hebt. Een heerlijke warme zomerse dag is nog prettiger als je voeten lekker verkoeld worden en optimaal ondersteuning geven.Maar Crocs zijn nu veel meer dan alleen instapslippers. Voor dames zijn er slippers, sandalen en ballerina’s en voor de mannen heerlijke laarzen en sneakers.Voor de kinderen is deze keuze groot en het gemak waarmee deze schoenen aan en uitgetrokken kunnen worden leveren nog meer tijd op die buiten gespeeld kan worden.Winkel eenvoudig in het grote assortiment van Footway. Bij ons heb je je nieuwe Crocs snel en kosteloos in huis. Welkom!

Posts about Crocs
H
Haika -
C
Corina Minneboo -
Show more posts
Bistro Black
KORTING
Crocband Navy
KORTING
Crocband Black
KORTING
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 10

590 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK