D.a.t.e. Schoenen Online

4 zoekresultaten

D.A.T.E. schoenen - net een beetje anders

Wil jij graag opvallen en draag jij graag schoenen waar niet heel Nederland mee loopt? Dan is het assortiment van D.A.T.E. echt de moeite waard om een te bekijken. D.A.T.E. maakt originele en innovatieve schoenen die er niet alleen erg goed uit zien, maar ook nog eens heel lekker zitten. Kies vandaag nog je favorieten uit het assortiment.

D.A.T.E. - schoenen uit Italië

D.A.T.E. werd opgericht in 2005 door de vier Italiaanse heren Damiano, Alessandro, Tommaso en Emiliano - D.A.T.E. Met een goed gevoel voor mode en hun eigen innovatieve invloeden maakt D.A.T.E. schoenen met veel gave designs. Met schoenen van D.A.T.E. kies je voor een aparte look en er zullen zeker veel ogen op jouw gericht zijn.

Zorg goed voor je D.A.T.E. schoenen

Als je kiest voor een paar comfortabele, mooie en veelzijdige schoenen van D.A.T.E., dan zit je helemaal goed. Je kunt ze namelijk dragen naar alle gelegenheden en je kunt eindeloos combineren. Ze hebben schoenen voor zowel dames, heren als kinderen in hun collecties en er zijn mooie modellen te vinden voor iedereen. De goede materialen die gebruikt worden voor de schoenen, zoals leer, rubber en stevig textiel, zorgen ervoor dat de schoenen langer meegaan, mits je een beetje goed voor je schoenen zorgt natuurlijk. Er zijn verschillende producten verkrijgbaar voor het verzorgen van schoenen, dus kijk altijd goed van welk materiaal jouw nieuwe schoenen gemaakt zijn.

D.A.T.E. schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Hier bij ons kun je onder andere schoenen van het merk D.A.T.E. vinden. D.A.T.E. heeft schoenen voor heren, dames en kinderen in hun collectie. We hopen dan ook dat je hier bij ons zult slagen voor een mooi paar. We hebben alle modellen die je op de site ziet staan op voorraad, dus je hoeft nooit lang te wachten voor je ze in huis hebt. Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij het vinden van je nieuwe favoriete schoenen, neem dan contact op met onze klantenservice en dan helpen we je verder. We hopen dat je hier bij Footway kunt vinden waar je naar op zoek bent. Hopelijk tot ziens!

Pagina 1 van 1

4 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK