Chelsea Boots, Dames

1.054 zoekresultaten

Chelsea Boots - lekker de herfst in samen met Footway

Het weer in Nederland laat nog wel eens te wensen over. Met een beetje geluk hebben we een mooie zomer maar voor je het weet staat toch weer de herfst voor de deur snel gevolgd door de winter. Maar deze seizoenen brengen wel iets leuks met zich mee. Laarsjes!Bij Footway zijn we dol op laarzen in alle vormen en maten. Van klassiek tot functioneel. Bij ons kan je slagen voor alle bekende merken zoals Dr. Martens, Blundstone, Clarks, Vagabond, Timerland en vele andere. Laarzen die je makkelijk aan kan trekken bij een wandeling tot een avondje de stad in.Bij Footway zit de liefde voor alle soorten laarzen diep. Zodra de laatste zomerzon heeft geschenen slaat het geluk bij ons toe; binnenkort kunnen de laarzen weer tevoorschijn gehaald worden. Of nog beter: binnenkort kunnen nieuwe laarzen voor de herfst gekocht worden. Als we even de geschiedenis in mogen duiken; ruim 1000 jaar vóór Christus zien we de eerste laarzen al voorbij komen. Zelfs toen het Mongoolse rijk bezig was met de halve wereld te veroveren deden ze dit op laarzen. Nou ja, misschien hoeven we ook niet zover terug in de geschiedenis. De laarsjes die wij nu kennen hebben hun origine in het leger, ontworpen om alle omstandigheden te weerstaan. Daarna werden ze ontdekt door de Punk beweging in de jaren 70 en de rest is geschiedenis.

Chelsea Boots - onderhoudstips

Voordat u de nieuwe laarsjes voor de eerste keer aantrekt is het belangrijk dat u deze goed impregneert. Hiermee maakt u de laarsjes water- en vuilafstotend waardoor ze beschermd worden tegen ons Nederlandse klimaat. Bij leren schoenen is het belangrijk de schoenen regelmatig te poetsen met een reinigingsdoekje en ze daarna te behandelen met schoensmeer in dezelfde kleur. Ieder type schoen komt natuurlijk met zijn eigen onderhoud dus lees goed de instructie bij de schoenen.

Chelsea Boots - stijltips

Wie wil er nou geen paar Chelsea laarzen of paar tijdloze Timberland aantrekken? Dus als de zon verdwijnt aan het eind van september hoef je daar niet om te treuren. Herfst en winter zijn je vrienden met deze mooie laarzen. Begeleid door trendy jassen, mooie sjaals, coole jeans en trendy t-shirts ben jij de hit in deze donkere maanden van het jaar.

Bestel je nieuwe Chelsea Boots online bij Footway

Alle schoenen op onze website zijn op voorraad. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je misgrijpt. We bieden een groot assortiment aan waar je eenvoudig kunt winkelen en hebben een snelle levering. Bij ons vind je altijd het paar laarzen dat bij jou past. Heren, dames en kinderen kunnen bij ons terecht voor de perfecte laars.

Wear
KORTING
EEN PAAR OVER
Aquet Black
KORTING
KORTING
KORTING
Pagina 1 van 18

1054 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK