Gevoerde hoge laarzen, Dames

126 zoekresultaten

Gevoerde hoge laarzen - laat de winter maar komen

Bij laarzen denken de meesten van ons toch nog aan rubberen laarzen of hoge suéde laarzen. Maar bij Footway gaan wij mee met de trends. Met trots introduceren wij onze warmste laarzen gemaakt voor lange en koude winterdagen.

Hoe kouder buiten hoe beter

Tegenwoordig gaan stijlvol en warm hand in hand. Merken zoals Timberland, Sorel en Kavat zijn maar een aantal merken die snappen dat een stijlvolle laars ook tegen een winters stootje kan en je voeten heerlijk warm zullen houden. Temperaturen rond het vriespunt betekent niet dat je geen mooie en stijlvolle laarzen aan kan hebben als je naar buiten gaat.

Gevoerde hoge laarzen – gevoerd met heerlijk wol!

Wol is een dierlijk product wat populair is omdat het ervoor zorgt dat vocht zich bindt in je schoenen maar tegelijkertijd je voeten heerlijk drooghoudt.Behalve dat wol zorgt voor droge en warme voeten heeft vuil bijna geen grip op wol dus schoenen met en van wol zijn makkelijk schoon te houden. Omdat wol zuurstofrijk is, is het bijna een zelfreinigend materiaal. Niet zo verwonderlijk dus dat schapen onder alle weersomstandigheden graag buiten willen staan.

Gevoerde hoge laarzen – met cool leer

Leer is het meest gebruikte materiaal bij de productie van schoenen. Er zijn veel soorten leer, afhankelijk hoe de dierenhuid is behandeld en hoe het later wordt verwerkt tot leer. Timerland is een van de vele schoenenmerken die stevige en stoere winterlaarzen maakt van leer.Leren schoenen verdienen wel extra aandacht als het om onderhoud gaat. Winters weer laat zijn sporen na. Impregneer je nieuwe schoenen met een goede spray en behandel je schoenen met de juiste schoencrème en je zult jaren plezier beleven van je warme winterlaarzen.

Gevoerde hoge laarzen van rubber – glamoureus de winter in

Als je rubber hoort, hoor je waterafstotend in dezelfde zin. Een paar hoge gevoerde laarzen van rubber zijn dus eigenlijk je beste vrienden aan je voeten gedurende de typische winterse weersomstandigheden. Het merk Vincent heeft zich gespecialiseerd in laarzen van neopreen. Dat is een materiaal wat ook wordt gebruikt bij de productie van regenpakken en is zowel waterafstotend als isolerend.Wij hopen dat je je nieuwe hoge gevoerde winterlaarzen kan vinden bij ons. We hebben immers meer dan 250 paar mooie laarzen voor je op voorraad dus de kans is groot dat je vandaag nog jouw favoriete paar ertussen ziet.Je hebt altijd je laarzen snel in huis! Winkelen bij Footway is super eenvoudig, dus ga er maar eens lekker voor zitten en bekijk ons ruime assortiment.

EEN PAAR OVER
Nylon White
EEN PAAR OVER
Kawros Black
KORTING
Noyce Birch
KORTING
Gena Black
KORTING
Arctic
KORTING
KORTING
KORTING
Pagina 1 van 3

126 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK