Laarzen, Dames

99 zoekresultaten

Laarzen – onmisbaar in iedere schoenenkast

Een mooi paar laarzen is onmisbaar in iedere schoenenkast. Voor zowel dames, heren als kinderen is een goed paar laarzen gedurende alle seizoenen een must. Wie het woord laars hoort denkt misschien alleen aan een regenachtige herfstdag, maar wij bij Footway denken verder. Ieder seizoen verdient bij ons zijn eigen laars!Maar wat zijn dan de mooiste laarzen? Een van onze eigen favorieten is de wat hogere laars die in 2015 dankzij de Bohemian modetrend, geïnspireerd door de hippies uit de jaren ’60, een grote impuls kreeg. Dit dankzij de vele bekende sterren die op muziekfestivals werden gespot met deze stijlvolle laarzen.

Laarzen – voor alle stijlen en trends

Om je er zo stijlvol mogelijk uit te laten zien met je laarzen hebben we hier enkele tips om deze laarzen zo mooi mogelijk uit de verf te laten komen:Bij een paar hoge laarzen is een korte broek de beste combinatie. Maar leggings of skinny jeans passen ook heel goed samen met een paar laarzen. Voor een Bohemian look kan je leggings combineren met een loszittend t-shirt en een paar laarzen.Nu is de Bohemian look niet voor alle dagen en locaties even geschikt. Bijvoorbeeld op kantoor is een meer strakke look gewenst. Geen probleem! Wat dacht je van een kokerrok met een paar strakke laarzen eronder. Voor een meer elegante look kan je de kokerrok vervangen door een rok met een A-lijn.Maar we willen ook je aandacht vestigen op de minder hoge of lage laarzen bij Footway. Ook voor deze laarzen gaan we voor het begin terug in de tijd naar de jaren ’70. Als je deze laarzen wilt combineren met jouw persoonlijke stijl kan je bij ons terecht voor allerlei keuren zoals zwart, beige, groen of wijnrood.

Laarzen - heerlijk praktisch

Laarzen zijn misschien wel een van de meest praktische kledingstukken in je kast. Je kan ze oneindig combineren met je garderobe, maar ook voor een dagje in de tuin of die heerlijke herfstwandeling zijn laarzen de ideale keuze. Bij Footway heb je keus uit alle bekende merken die op hun beurt weer oneindig gecombineerd kunnen worden met jouw persoonlijke stijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van laarzen van het merk Hunter; een van de meest populaire laarzen op dit moment. Of het Zweedse merk Kavat wat zich heeft gespecialiseerd in kinderlaarzen.

Alle laarzen van Footway – snel in huis

Zoals je gewend bent van Footway kun je eenvoudig winkelen en een mooi paar schoenen uitzoeken in ons ruime assortiment. We zorgen ervoor dat je jouw schoenen snel in huis hebt!

EEN PAAR OVER
KORTING
KORTING
KORTING
KORTING
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 2

99 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK