Alledaagse Schoenen, Dames

270 zoekresultaten

Loopschoenen – comfort en stijl in dezelfde schoen

Loopschoenen zijn comfortabele en lichte schoenen die je voeten net dat beetje extra steun bieden.De zool is niet zo dik als bij een paar wandelschoenen of een paar laarzen wat deze schoenen niet geschikt maakt voor wandelingen in bergachtig of hard terrein. Maar hou je van lange wandelingen aan de kust of ga je een lange dag de stad in, dan zijn dit de schoenen voor jou.

Loopschoenen – voor in de stad en tijdens vakanties

Loopschoenen zijn bij Footway verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren. Van de meer traditionele schoen in neutrale kleuren tot modieuze merken met veel kleur en glitters. Ben je op zoek naar een klassiek model wat past bij de meeste kleding in je kast dan raden wij een model aan in een licht of donker leer met dunne zolen en een lage hak. Combineer je schoenen met een mooie jurk of rok voor lange wandelingen in de zomerzon of laat je auto staan en fiets lekker naar kantoor met een paar comfortabele loopschoenen. Bij ons vind je de grootste assortiment schoenen die je eindeloos kan combineren met al je kleding.

De loopschoen van toen naar nu

De allereerste schoenen hadden eigenlijk maar één doel: de bescherming van de voetzolen tegen kou en vuil van buitenaf. Deze schoenen bestonden toen uit 2 delen; een zool en een overdeel. Dit om de voet meer steun te geven. Ongeveer 1000 jaar v.Chr. werden alle losse onderdelen van deze schoenen samengevoegd tot één geheel dat de hele voet maar vaak ook het onderbeen helemaal bedekte. De nomaden uit Oost-Azië droegen zacht leren laarzen en introduceerde deze schoenen op hun beurt weer in China, Rusland en India. Door de uitvinding van de naaimachine in 1845 veranderde de schoenenindustrie radicaal. Maar de grootste doorbrak kwam in 1875 toen Charles Goodyear een nieuwe machine ontwierp waarmee schoenen van rubber konden worden genaaid. Vandaag de dag worden de meeste schoenen met deze machines gemaakt maar veel onderdelen van het proces vereisen ook nog een mensenhand.

Loopschoenen online bij Footway

In het brede assortiment van Footway kan je terecht voor stijlvolle loopschoenen. We hebben schoenen van hoge kwaliteit en voor alle gelegenheden. En zoals je van ons gewend bent zijn ook bij deze schoenen de grootste merken vertegenwoordigd. Wat dacht je van Ecco, Rieker, Pointer, Duffy of Rockport.Er zijn vele trends op het gebied van loopschoenen en ook gaan we graag terug in de tijd met mooie retro modellen. Maar over het algemeen is het belangrijkste van deze schoenen dat ze comfortabel zitten en je voeten beschermen tijdens lange wandeltochten.Bij ons is winkelen eenvoudig en je hebt je loopschoenen snel in huis dankzij onze snelle levering.

Soft 8 Black
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Be-light Tpe
EEN PAAR OVER
Tanaro Grey
KORTING
EEN PAAR OVER
Cool White
KORTING
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 5

270 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK