Ballerina's, Dames

578 zoekresultaten

Ballerina’s - de ideale zomerschoen!

Bij Footway hebben wij alle merken ballerina’s op voorraad. Merken als Think!, Bullboxer, El Naturalista, Mjus en nog veel meer. Deze makkelijke slip-on schoenen zijn bij ons verkrijgbaar in diverse materialen zoals stof, synthetisch, leer en suède. Ook zijn de ballerina’s bij Footway leverbaar in honderden modellen en verschillende kleuren. Het begin van deze schoen is terug te leiden naar het klassieke ballet, maar al snel werd het duidelijk dat deze schoen praktisch en comfortabel waren in het dagelijks bestaan. Vandaag de dag is geen kast compleet zonder een paar ballerina’s. Simpelweg omdat deze schoenen overal bij passen. Een paar jeans of shorts met een paar ballerina’s eronder, een rokje of een nette jurk - met een paar ballerina’s kan alles!

Ballerina’s - zijn er voor iedereen

Ballerina schoenen zijn er voor alle gelegenheden. Lekker dansen in de club, een zomerse wandeling, je sollicitatiegesprek voor die leuke baan of lekker op het strand - met een paar ballerina’s kan het niet mis gaan.

Ook kan je je ballerina’s gebruiken als je na een hele dag op hoge hakken even een pauze nodig hebt. Je pijnlijke voeten kunnen dan even bijkomen in je ballerina’s, die je natuurlijk makkelijk mee kan nemen in je tas. Je hebt geen sokjes nodig in je ballerina’s maar houd er dan wel rekening mee dat deze schoenen na een hele dag met blote voeten kunnen gaan ruiken. Met behulp van een beetje droogshampoo of door de schoenen een avondje in de koelkast te leggen, kan je dit geurtje wel weer makkelijk verwijderen.

Het is trouwens geen voetzweet wat je dan ruikt maar bacteriën. Om dit te beperken kan je ook bijvoorbeeld een beetje bacteriedodende handzeep gebruiken op je voeten, zodat deze geur meteen verwijderd wordt. Mocht je toch sokjes in je ballerina’s willen dragen, gebruik dan speciale ballerina sokken.

Onderhoudstips - voor je ballerina’s

Om zolang mogelijk plezier te hebben van je schoenen is goed onderhoud belangrijk. Afhankelijk van het materiaal van je schoenen moet je ze op diverse manieren schoonhouden, maar suède steen is het beste voor ballerina’s van natuurlijk materiaal, terwijl een zacht schoonmaakmiddel weer het beste is voor leren- en synthetische schoenen. Ballerina schoenen zijn klein en buigzaam en passen dus makkelijk in iedere tas. Als je dus weet dat je na een dag werken ook nog gezellig de stad in gaat, neem dan je ballerina’s mee in je tas. Voordat iedereen het doorheeft, heb jij al lekker je ballerina’s aan en kan je er weer een hele avond tegenaan.

Ballerina’s - bestellen bij Footway

We bieden een groot assortiment aan waar je eenvoudig kunt winkelen en via onze snelle levering heb je per omgaande je nieuwe ballerina’s in huis.

KORTING
KORTING
EEN PAAR OVER
KORTING
Sense Black
KORTING
EEN PAAR OVER
Saga Stone
KORTING
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Janey Tomato
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 10

578 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK