Espadrilles, Dames

735 zoekresultaten

Instappers - puur gemak!

Het woord instapper zegt het al: een makkelijke schoen waarbij je alleen maar met je voet in de schoen hoeft te stappen. Bij Footway kan je terecht voor allerlei soorten instappers. Voor dagelijks gebruik of een paar nette instappers voor op kantoor. Ook heb je bij ons de keuze uit schoenen van diverse materialen. Alles van leer tot stof en zelfs suède. Er zijn ook instappers verkrijgbaar voor kinderen zodat die niet hoeven na te denken over hun veters.

Instappers - overal een succes!

Omdat de instappers bij ons verkrijgbaar zijn in oneindig veel modellen en materialen kan je bij ons instapper voor iedere outfit en gelegenheid vinden. De zwarte instappers van Vans zijn op dit moment erg populair bij de tieners vanwege het feit dat deze zo goed passen bij alles wat zij op dit moment graag dragen. Maar ook bij het skateboarden en fietsen zijn deze schoenen handig. Geen risico meer op veters tussen spaken of tussen de wieltjes van je skateboard.Ook tijdens vakanties kan je eigenlijk niet zonder een goede paar instappers. De hele dag lekker op stap zonder over je voeten na te hoeven denken.

De geschiedenis van de instappers

Instappers zijn schoenen die gebaseerd zijn op de mocassins – de schoenen die werden gedragen door de oorspronkelijke inwoners van Amerika; de Indianen. De schoenen van toen verschillen weinig van het concept van vandaag; een eenvoudige schoen van leer met comfortabele pasvorm aan de voeten.

Aan het begin van de 20ste eeuw werden deze schoenen gebruikt als onderdeel van het schooluniform vanwege de perfecte combinatie van comfort en uitstraling. Van hieruit zijn de welbekende “loafers” ontwikkeld die van leer werden gemaakt en een meer formele uitstraling hebben.

Instappers bij Footway

Wij hebben meer dan 100 soorten instappers dus ga rustig op zoek naar het perfecte paar. Je kan oneindig combineren met instappers dus waarom niet een aantal paar om lekker de zomer mee in te gaan. En vergeet niet de kinderen mee te laten kijken als je gaat bestellen. Die worden vanzelf enthousiast van het gemak van je schoenen aan en uit trekken binnen 1 seconde! Geen gedoe meer met lastige veters.

Je instappers snel in huis bij Footway

We bieden een groot assortiment aan waar je eenvoudig kunt winkelen en als je ervoor kiest om bij Footway te winkelen zul je, dankzij onze snelle bezorging, al snel van je nieuwe schoenen kunnen genieten!

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 13

735 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK