Zeilschoenen, Dames

32 zoekresultaten

Bootschoenen – niet meer alleen voor op de boot

Zeilschoenen zijn niet alleen handig op een zeilboot, maar kunnen ook makkelijk aangepast worden op je huidige garderobe. Ze staan net zo leuk bij een spijkerbroek als bij een rok of een paar mooie chino’s. De meeste worden gemaakt van zacht leer maar er zijn ook zeilschoenen die van textiel en andere materialen worden vervaardigd. Zowel dames als heren kunnen bij ons slagen voor een mooi en praktisch paar zeilschoenen. Deze schoenen zijn ideaal tijdens de lente, zomer en het begin van de herfst.

Bootschoenen – geïnspireerd door zeilers

Zeilschoenen of bootschoenen met de typerende witte zolen waren destijds specifiek ontworpen om ervoor te zorgen dat het dek op een boot niet onder de bruine strepen kwam te zitten van normale schoenen. Echter, het duurde niet lang voordat mensen zonder boot er ook achter kwamen hoe comfortabel deze schoenen zaten en hoe praktisch ze waren in het dagelijks leven.Zeilschoenen zijn uitstekend te combineren met allerlei kledingstijlen dankzij de keuze in kleuren en modellen. Je kunt ze bijvoorbeeld combineren met een spijkerbroek of linnen broek in de zomer. Met een paar zeilschoenen kan je je eigen kledingkast een echte update geven op een makkelijke manier omdat juist deze schoenen zich uitstekend laten combineren met een grote hoeveelheid stijlen en smaken.

Bootschoenen – dankzij een paar hondenpoten

Het begon toen de Amerikaan Paul Sperry zag hoe makkelijk zijn hond over het ijs kon rennen. Vervolgens bewerkte hij de zolen van zijn eigen schoenen op een manier waarop ze leken op de onderkant van de poten van een hond. Daarna was het nog maar 1 stap naar het ontwerpen van zijn eigen schoenen. Nu zijn bootschoenen niet alleen ideaal voor gladde oppervlakten van een boot, maar ook stijlvol en zeer geschikt voor alledaags gebruik. En zo kwam het dat aan het eind van de jaren 70 niet alleen zeilers maar de hele wereld deze praktische en mooie schoenen had ontdekt.En dat allemaal dankzij een hond!

Zeilschoenen – snel in huis met Footway

Footway heeft een groot assortiment met een ruime keuze aan zeil- en bootschoenen die we op voorraad hebben. Begin met het selecteren van je schoenmaat en vervolgens kan je rustig zoeken naar jouw perfecte model en stijl. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons kiezen uit vele merken. Wat dacht je van een mooi paar zeilschoenen van Timberland, Rockport, Ecco, Paul Smith of Ralph Lauren Junior. Je schoenen worden snel verzonden dus je hebt niet veel geduld nodig. Lekker makkelijk winkelen bij Footway!.

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Hill Brown
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Moccasin
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EK Cascobay
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

32 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK