Pantoffels, Dames

339 zoekresultaten

Instap slippers en pantoffels – ontspannend en comfortabel

Een instap slipper of instap pantoffel is een comfortabele schoen zonder gesp of veters waar je je voeten in kan laten glijden. De klassieke slipper of pantoffel is dan ook perfect voor die lange zondagochtend zonder plannen met een lekkere kop koffie. Maar bij Footway kan je ook slagen voor de meer sportieve instap slippers en pantoffels die ideaal zijn voor terras, boot of strand.

Instap pantoffels - een korte geschiedenisles

Net zoals het neefje de instap schoen, gaan we voor de geschiedenis van de instap slippers en pantoffels ook terug naar de oorspronkelijke bewoners van Amerika; de Indianen. Die realiseerde zich al vroeg dat het ideaal was om een paar schoenen te hebben waar je makkelijk in en uit kon stappen. Vandaag worden instapschoenen gezien als de ideale toevoeging op iedere schoenenverzameling.

Instap pantoffels - voor alle gelegenheden

Bij Footway hebben we instap slippers voor iedere gelegenheid. Sportieve instappers van Scholl voor als je wat meer ondersteuning kan gebruiken voor je voeten. Neem bijvoorbeeld de Scholl Jump Navy, een functionele instap slipper die populair is omdat je er de hele dag op rond kan lopen zonder vermoeide voeten of benen. Voor mensen met een staand beroep of juist de hele dag mobiel zijn heeft Scholl een groot assortiment instap slippers. De zool geeft de juiste ondersteuning en zijn vervaardigd van elastisch synthetisch materiaal dat de voet gedurende hele dag volgt en bestand is tegen vocht.Of wat dacht je van de Shepherd Leon Grey, een populaire pantoffel van schapenvacht. Heerlijk voor die dag op de bank met een goed boek en brandende open haard. Schapenvacht zorgt voor een heerlijke constante warmte en perfecte vochtregeling. Hierdoor zijn deze pantoffels ideaal geschikt voor blote voeten.

Heerlijke warme voeten zijn ook gegarandeerd in onze Sorel Slide W Incense van suède en heerlijke zachte wollen voering. Echte verwennerij aan je voeten na die lange dag op de piste of die koude wandeling van werk naar huis.

Instap pantoffels; ideaal voor kinderen

Speciaal voor kinderen zijn instap slippers en pantoffels ideaal vanwege het snelle gemak waarmee ze de schoenen aan en uittrekken.

In de zomer zijn instapslippers lekker makkelijk oor kinderen als ze even snel het huis in en uit willen rennen zonder gedoe met veters.

In de winter staan kindervoeten gecombineerd met een koude vloer garant voor loopneusjes en ander winters ongemak. Een paar warme wollen pantoffels is dan ideaal om voetjes lekker warm te houden en omdat kinderen sneller zweten is dit materiaal ideaal om de voeten ook droogte houden.

Instaps pantoffels bij Footway

In het ruime assortiment van Footway kan je kiezen uit meer dan 150 paar functionele, makkelijke, warme en comfortabele slippers en pantoffels. Merken als Duffy, Shepherd, Scholl en vele andere maken het makkelijk om een keuze te maken. We bieden een snelle verzending zodat je gauw van je nieuwe schoenen kunt genieten. Winkel eenvoudig vanaf de bank bij Footway!

KORTING
Creta Black
KORTING
KORTING
6631-44 Rosy
KORTING
Isabell Grey
KORTING
Dalla Dusk
KORTING
Maya Red
KORTING
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 6

339 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK