Sandalen met riempjes, Dames

728 zoekresultaten

Sandalen met bandjes – stijlvol en comfortabel

Sandalen met bandjes zijn er in diverse soorten en modellen, zodat er altijd een sandaal bijzit die past bij jouw stijl en smaak.Sandalen kregen een paar jaar geleden een make-over toen mode ontwerpers wereldwijd deze schoenen nieuw leven inbliezen tijdens hun mode-shows. Nu zijn er voor alle gelegenheden sandalen met bandjes verkrijgbaar. Sandalen met bandjes zijn ook zeer geschikt voor lange wandelingen in de stad als je je voeten lekker koel wilt houden en toch lekker ondersteund wilt worden door een stevige zool. Deze sandalen zijn geschikt voor zowel dames, heren als kinderen. We hebben zelfs stoere sandalen voor baby’s.

Het juiste paar sandalen voor de juiste gelegenheid

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om het juiste paar sandalen met bandjes te vinden als nu! Ongeacht bij welke kleding je deze schoenen wilt dragen of naar welke gelegenheid. Wij hebben de juiste sandaal bij iedere portemonnee en stijl. Een paar lichtgewicht en stijlvolle sandalen kunnen heel mooi gecombineerd worden met een jurk. Bijvoorbeeld een paar zwarte sandalen met een dunne zool bij een lange linnen jurk of ruimvallende rok. En voor een volle dag in de stad of een drukke dag op kantoor is er genoeg keuze voor diegene die extra ondersteuning willen en pijnlijke voeten willen vermijden. Omdat wij zoveel keuze aanbieden hoeft u zich geen zorgen te maken, er zit altijd het paar tussen wat je zoekt.

Sandalen met bandjes – ‘s-werelds eerste schoen?

Sandalen behoren tot de oudste schoenen ter wereld. Vanwege het eenvoudige ontwerp van deze schoenen zijn ze overal ter wereld bij opgravingen teruggevonden. En wat duizenden jaren geleden comfortabel was is nog steeds actueel. Maar gelukkig is de stijl aangepast aan de huidige trends.

Alle mogelijke sandalen met bandjes bij Footway

In het grote assortiment van Footway kun je slagen voor oneindig veel sandalen met bandjes, in diverse prijsklassen en stijlen. Voor alle volwassenen, kinderen en de allerkleinste kan je bij ons terecht. Bij ons kan je selecteren op stijl van de schoen, een bepaalde look of een speciaal merk. Je kan natuurlijk ook je schoenmaat invoeren en je laten verassen door alle soorten die wij je aanbieden.Je nieuwe sandalen heb je snel in huis dankzij onze snelle levering. Je kunt eenvoudig winkelen vanaf de bank, dus ga er lekker voor zitten en ga op zoek en laat je verassen door ons aanbod.

Flash Black
Flowt Black
KORTING
KORTING
Flowt Black
KORTING
Flash Rust
KORTING
Pagina 1 van 13

728 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK