Chukka sneakers, Dames

59 zoekresultaten

Chukka Sneakers - netjes voor de dag in je gympen

Bij Footway kan je terecht voor gympen waarmee je voor de dag kan komen! Alle grote merken zijn bij ons verkrijgbaar. Van Vagabond, Lacoste, Pax, Björn Borg, Esprit, Vans en Sneaky Steve. En dit is nog maar een greep uit het assortiment. Mannen, dames en kinderen kunnen netjes voor de dag komen met een paar sneakers die er dus niet alleen mooi uitzien maar ook aanglijden als een handschoen aan je voet.De Chukka gympen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en maten. Iedereen kan dus gemakkelijk een paar gympen aanschaffen waar je geen seconde spijt.De geschiedenis van de Chukka gaat terug naar de jaren 20 in Engeland toen de Hertog van Windsor het eerste paar Chukka sneakers mee terugnam uit India. Deze schoen heeft toen in rap tempo de harten van alle Engelsen verovert en vervolgens de wereld. De nette variant van de Chukka is ook bij Footway verkrijgbaar, maar uiteraard kan je voor de gympen van Chukka ook bij ons terecht.

Hou je Chukka Sneakers netjes met deze onderhoudstips

Om zolang mogelijk te genieten van je Chukka gympen is het van belang dat je ze goed onderhoudt. Gewone gympen houden niet van regen, kou en sneeuw, maar Chukka’s kunnen wel tegen een stootje. Uiteraard is het wel belangrijk om je nieuwe Chukka’s meteen te impregneren met een spray. Dit houdt vuil en vocht zoveel mogelijk tegen en houdt ze langer mooi.

Stijlvol met Chukka Sneakers

We kunnen met 100% zekerheid zeggen dat Chukka sneakers bij alle outfits passen. Een paar jeans, een nette broek, een rokje of een jurk; trek je Chukka’s er maar bij aan en je zult zien dat we gelijk hebben! Heren, dames en kinderen kunnen lekker hun Chukka’s aantrekken en er op uit trekken.Omdat de Chukka sneakers in allerlei kleuren en modellen bij ons verkrijgbaar zijn kan je er ook letterlijk alle kanten mee op. Op kantoor, een strandwandeling of even lekker de stad in. Het kan allemaal veel comfortabeler met je Chukka’s.

Chukka Sneakers bij Footway

We bieden een groot assortiment aan waar je eenvoudig kunt winkelen. Alle Chukka Sneakers op de website van Footway zijn op voorraad en met onze snelle levering kan je er per omgaande van genieten. De hele familie kan dus morgen al in een comfortabel paar Chukka’s rondlopen.

Jemima White
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
KORTING
EEN PAAR OVER
Vivi Black
EEN PAAR OVER
Lotta Nero
EEN PAAR OVER
Tanaro Blue
NIEUW
Tine
EEN PAAR OVER
Fia
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Galena Black
KORTING
Silvie
KORTING
Pagina 1 van 1

59 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK