Damn Heels, Schoenen

3 zoekresultaten

Damn Heels schoenen - Een praktische oplossing voor pijnloze voeten

De jonge Canadese studente Hailey Coleman was het zat om steeds na een avondje uit thuis te komen met blaren en pijnlijke voeten. Ze vond dat er een oplossing voor moest komen en nam het heft in eigen handen. Eind 2009 lanceerde ze het eerste product en de rest is geschiedenis. De super praktische en comfortabele opvouwbare ballerina's van Damn Heels zijn de ultieme oplossing voor alle vrouwen die gedurende een avondje uit graag van schoeisel wisselen. Zo kunnen ze toch lekker doorgaan, zonder last van hun voeten te krijgen.

Damn Heels schoenen eenvoudig en snel schoonmaken

Deze comfortabele instappers zijn gemakkelijk in onderhoud, omdat ze eigenlijk niet echt onderhoud nodig hebben. Als er vuil op komt, kun je ze gemakkelijk afvegen met een doekje, ze weer opvouwen en terug stoppen in hun opbergzak. Zo zijn ze meteen weer klaar voor het volgende weekend of misschien wel een galafeest waarbij hakken onderdeel van de dresscode zijn. Als je je Damn Heels schoenen goed schoonhoudt, dan kun je ze steeds opnieuw weer blijven gebruiken. Ze blijven zo langer mooi en je hebt er dan ook veel langer plezier van.

Hoe kan ik Damn Heels schoenen stijlen?

Dat deze Damn Heels schoenen bedoeld zijn om je voeten afwisseling te bieden naast hakken en super comfortabele ballerina's, wil niet zeggen dat de schoenen niet modieus zijn. In tegendeel. Ballerina's zijn schoenen die overal mee te combineren zijn, of je ze nou onder een broek draagt, een jurk of iets anders. Ze zijn er in verschillende kleuren. Zoek je iets extra feestelijks? Dan zou je kunnen kiezen voor de champagne gold ballerina's. Zo blijft je feestoutfit lekker feestelijk en kunnen je voeten even bijkomen van een paar uurtjes op hakken te hebben gestaan.

Damn Heels schoenen online bij Footway

Damn Heels schoenen zijn een echte redder in nood en ze zijn daarnaast ook nog eens betaalbaar! Wat wil je nog meer? Als jij ook extra lief voor je voeten wilt zijn, dan koop je hier bij Footway een mooi paar ballerina's van Damn Heels. Ze zijn erg praktisch, want je kunt ze opvouwen en zo in je tas meenemen - waar je ook naartoe gaat. Wil je graag meer weten, ben je op zoek naar een bepaalde kleur of heb je andere vragen? Stuur ons dan zeker even een berichtje. We vinden het altijd leuk om van onze klanten te horen en we helpen je graag!

Pagina 1 van 1

3 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK