Dasia Schoenen Online

72 zoekresultaten

Schoenen van Dasia – wanneer je om kwaliteit geeft

Dasia is al jaren populair vanwege hun vele varianten schoenmodellen en materialen, maar ook vanwege de hoge kwaliteit. Wanneer je op zoek bent naar een paar nieuwe schoenen met een strak design en die overal bij passen, kun je bij Dasia gegarandeerd vinden wat je zoekt. Het merk wordt gekenmerkt door een vermogen om moderniteit en trends te combineren met een materiaalkeuze en stijl die de schoenen elegant maakt. Kies uit vele mooie kleuren en modellen, we hebben schoenen voor zowel dames als heren.

Duurzame materialen tegen een zachte prijs

Als er iets is waar Dasia het beste in is, dan is het wel het creëren van fantastische schoenen van hoge kwaliteit tegen zeer vriendelijke prijzen. De schoenen van Dasia zijn ongelofelijk voordelig, en je vindt vaak schoenen voor minder dan 100 Euro die evengoed gemaakt zijn van echt leer of zacht suède. Wanneer je op zoek bent naar een paar schoenen waar je de hele dag op kunt lopen, of die bij zowel een jurk als een spijkerbroek passen, hebben wij meerdere modellen die interessant voor je kunnen zijn. Kies uit effen schoenen of ga voor iets wilders, misschien een paar beige schoenen in slangenleer-imitatie?

Voor een feestje, op reis of op het werk?

Misschien ben je op zoek naar een paar schoenen voor een speciale gelegenheid? Ongeacht of je op weg bent naar een feestje, de hele dag op je werk doorbrengt of lekker gaat winkelen, schoenen van Dasia zijn altijd een goede keuze. Je kunt ze snel aan- en uittrekken en het echte leer neemt dezelfde vorm aan als je voeten en je bewegingen. Met de tijd worden de schoenen zachter, mooier en comfortabeler. Match een paar blauwe Dasia-schoenen met een blauwe tuniek, of mix & match kleuren en patronen precies zoals jij wilt.

Trendy schoenen van Dasia online bij Footway

Bij ons op Footway kun je vele mooie en trendy modellen vinden van het Zweedse Dasia. Deze voordelige en mooie schoenen kun je het grootste gedeelte van het jaar dragen, en bovendien passen ze bij vele verschillende kledingstijlen. Laat je inspireren door ons assortiment en bestel je favoriete paar vandaag nog. Wanneer je Dasia-schoenen bij ons koopt geven wij je de verzendkosten cadeau. Binnen een paar dagen heb je je splinternieuwe schoenen thuis. Zitten ze niet lekker? Geen probleem! Bij Footway kun je heel gemakkelijk schoenen die niet passen ruilen of retourneren.

Orchid Svart
KORTING
Syringa Black
KORTING
Syringa Nude
KORTING
Bluebell Gold
KORTING
Orchid Grey
KORTING
Syringa Grey
KORTING
EEN PAAR OVER
Ceder Black
KORTING
Cone Black
KORTING
Cone Brown
KORTING
Dittany Black
KORTING
Dittany Brown
KORTING
Dittany Black
KORTING
Haazel Brown
KORTING
Haazel Black
KORTING
Lantana Black
KORTING
Pagina 1 van 2

72 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK