DC Shoes, Schoenen

317 zoekresultaten

DC Shoes – voor de echte skateboard liefhebber

DC Shoes hebben hun oorsprong op het skateboard. Tussen appartementengebouwen en glooiende straten zagen deze schoenen het daglicht in 1994. Oprichters Damon Way en Ken Bock lanceerde dit merk samen met een passie voor skateboarden en de urban lifestyle. Professionele skateboarders hebben dit merk vervolgens onder de aandacht van het grote publiek gebracht en de rest is geschiedenis. Ondanks dat deze schoenen waren ontworpen voor perfecte grip op het skateboard, zijn ook mode en stijl onderdeel geweest van de groei van dit merk. Dat is ook de reden dat deze schoenen ondertussen overal te zien zijn. Urban lifestyle gecombineerd met een praktische en stijlvolle schoen.

DC Shoes - cool en urban

Gelukkig hoef je geen professionele skater te zijn om DC Shoes te waarderen. Een cool T-shirt en je favoriete spijkerbroek samen met een paar DC Shoes en je urban look is compleet. En je zult merken dat ondanks je je skateboard thuis hebt gelaten, je toch merkt dat je extra grip op de weg hebt. Dit is vanwege de speciaal ontwikkelde zolen. En DC Shoes zorgen er ook voor dat je voeten gedurende de hele dag comfortabel ondersteund worden.

DC Shoes – uit zonnig Californië

De eerste DC Shoes zagen het licht in Huntington Beach in Californië en werden al snel onderdeel van de urban lifestyle daar. In 2004 is DC Shoes onderdeel geworden van het Amerikaanse Quicksilver en binnen dat bedrijf is DC Shoes nog nooit zo populair geweest als nu. Naast schoenen is DC Shoes ook actief als producent van tassen, caps, T-shirt en diverse accessoires. Maar hun roots in de skateboard wereld zijn altijd dichtbij. Zo is DC Shoes op dit moment de trotse sponsor van de professionele en semiprofessionele skateboard competitie in Amerika met sporters als Colin McKay, Josh Kalis en Danny Way. DC Shoes is altijd trouw gebleven aan de skateboarders. Maar ook snowboarders en motorcross liefhebbers hebben DC Shoes ontdekt als de perfecte schoen voor goede ondersteuning en grip op het sportmateriaal.

DC Shoes – online bij Footway

Bekijk het grote aanbod van DC Shoes op Footway. De klassieke sneaker is er in vele modellen en kleuren. Wat deze schoenen allemaal gemeen hebben is een stijlvolle urban-style, goede kwaliteit, comfort en grip op welk oppervlak dan ook. Of als je op zoek bent naar een paar mooie schoenen en niet een “gewoon” paar schoenen zoekt.

Bij Footway hebben we een ruim assortiment en winkelen bij ons is erg eenvoudig. Je hebt altijd snel je nieuwe schoenen van DC Shoes in huis.

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 6

317 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK