Desigual Schoenen Online

1 zoekresultaten

Desigual schoenen inspireren

Het Spaanse merk Desigual brengt voortdurend leuke, mooie en speelse designs op de markt. De creatieve patronen en vrolijke kleuren geven elke outfit net een beetje extra. Met de comfortabele designs en de orginele stijl zal je zeker opvallen. Voeg wat vrolijkheid toe aan het dagelijks leven met schoenen van Desigual.

Desigual - kleurrijke schoenen uit Barcelona

Desigual werd opgericht in 1984 door Thomas Meyer. Hij wilde graag mode maken die zich onderscheidde van de menigte en hij is daar zeker in geslaagd. Desigual is tegenwoordig namelijk een van 's werelds meest geliefde merken. De inspiratie voor de designs en schoenen haalde hij uit de drukke Spaanse stad Barcelona en daar begon dan ook de reis van het kleurrijke merk.

Desigual schoenen voor een mooie touch

In het assortiment van Desigual kun je alles vinden, van mooie leren boots voor het najaar tot leuke vrolijke gekleurde zomerschoenen. Draag ze onder een mooie lange jurk en een jasje voor een Boheemse en urban look. De schoenen van Desigual zijn van een goede kwaliteit, maar als je echt lang van je Desigual schoenen wilt genieten dan moet je een beetje lief voor ze zijn. Er zijn verschillende producten voor verschillende materialen voor het verzorgen van je schoenen verkrijgbaar. Kijk dus goed van welk materiaal de schoenen gemaakt zijn alvorens je ze gaat poetsen en eventueel insmeren. Als je goed voor je nieuwe schoenen zorgt, dan heb je er ook lang plezier van!

Desigual schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Je kunt hier bij ons onder andere mooie schoenen van het merk Desigual in het assortiment vinden. Bekijk de modellen en je zal al snel merken dat het niet eenvoudig is om ze niet te bestellen. Er zijn zoveel leuke patronen en kleuren dat je al gauw helemaal weg zult zijn van deze mooie Desigual schoenen. Mocht je nou op zoek zijn naar een bepaald model voor een speciale gelegenheid en niet echt vinden wat je zoekt? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag bij je zoektocht. Laat je ons even weten wat je van je nieuwe schoenen vindt? Hier bij Footway vinden we het belangrijk dat je tevreden bent over je nieuwe aanwinsten en we horen graag van je.

Pagina 1 van 1

1 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK