Diadora, Schoenen

7 zoekresultaten

Diadora – voor de grote uitdagingen

Schoenen van Diadora zijn sportief en dagen iedereen uit tot een meer actieve levensstijl. In de kleurrijke collectie schoenen van Diadora vind iedere modebewuste man de juiste sneakers of sportschoenen speciaal ontworpen voor een actieve levensstijl.Laat je aangenaam verassen door het mooie aanbod in sportieve mannen- en damesschoenen in trendy modellen en mooie kleuren. Er zijn zelfs unisex modellen bij Diadora verkrijgbaar.En of je nu op zoek bent naar een schoen voor tijdens je favoriete sport of je zoekt een paar gymschoenen voor naar de tennisbaan of naar kantoor, bij Diadora kan je terecht voor een comfortabel paar schoenen met heerlijke ondersteuning.

Diadora – Italiaanse schoenen met een Zweeds tintje

De trainingsschoenen van Diadora zijn comfortabele schoenen verkrijgbaar in vele modellen en kleuren. Ze zijn zelfs mooi genoeg om een dagje mee de stad in te gaan en lekker in te gaan shoppen.In 1948 wordt Diadora opgericht en de allereerste schoenen die dan gemaakt worden zijn arbeidersschoenen en schoenen specifiek voor bergbeklimming. Tijdens de jaren ’60 verschuift de focus naar de sportwereld en hiermee bereikt Diadora ook het grotere publiek. Een van de grootste en meest succesvolle atleten uit zijn tijd, Björn Borg, zag in deze schoenen de ideale schoen voor zijn tennisspel en gebruikte deze schoenen gedurende zijn hele carrière. Samen met de Italiaanse voetballer Roberto Bettaga zijn het deze twee sporters die het merk officieel op de kaart hebben gezet en voor een wereldwijd succes hebben gezorgd.

Diadora – voor alle gelegenheden en activiteiten

Diadora produceert schoenen die zijn ontwikkelt voor een specifiek doeleinde. Zo zijn de Diadora Mtb schoenen specifiek gericht op fietsers die een lichte schoen nodig hebben met een goede greep op de pendalen. De zolen van deze schoenen zijn versterkt met glasvezel voor meer kracht in de voeten en de schoenen zijn voorzien van klittenband om te voorkomen dat er veters in de wielen terecht komen.De Diadora Utility schoenen hebben een breed scala aan toepassingen en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleurstellingen. De inspiratie voor deze schoen komt uit de werkschoenen waar Diadora ooit mee begon maar met een meer geraffineerd uiterlijk en wordt nu ook graag gedragen door meer stijlbewuste mensen die er gewoon lekker mee de stad ingaan.Sportschoenen hou je langer fris en mooi door modder en gras te verwijderen met een vochtige doek als je thuiskomt van je training en laat de schoenen maar lekker aan de lucht drogen voor het beste resultaat.

Diadora – voor naar de tennisbaan of kantoor

De sportschoenen van nu kunnen natuurlijk heerlijk gedragen worden tijdens je favoriete activiteiten buiten de deur maar zijn tegenwoordig zo trendy en stijlvol dat ze eigenlijk overal bijpassen en naartoe gedragen kunnen worden. Bij Footway vind je een groot assortiment Diadora voor alle gelegenheden en als je je keuze hebt kunnen maken leveren wij de schoenen razendsnel erbij je af. Winkelen was nog nooit zo makkelijk!

Star KIV AG
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Aerospeed 2
EEN PAAR OVER
N 5100
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Nieuw binnen
Aerospeed 2
EEN PAAR OVER
N 5100
EEN PAAR OVER
Star KIV AG
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

7 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK