Diesel Schoenen Online

110 zoekresultaten

Diesel –schoenen met innovatie

Diesel schoenen staan synoniem met innovatie, passie en individuele expressie. Dit resulteert in spannende schoenen voor iedere gelegenheid. Bij Diesel vind je een brede selectie modellen van sneakers, ballerina’s, pumps, hoge en lage laarzen in diverse materialen.

Bij Footway kan je kiezen uit een selectie van meer dan honderd modellen schoenen. Wat dacht je van een sportief paar sneakers. Of je nu in de stemming bent voor klassiek wit of een meer kleurrijke schoen zoekt, hier slaag je voor je nieuwe paar. Maar ook voor meer officiële gelegenheden kan je bij Diesel terecht.

Diesel – een uniek merk in constante ontwikkeling

Toen Diesel werd opgericht in 1978 in Italië door Renzo Rosso had hij een visie van een merk wat een gevoel voor passie, individualiteit en zelf expressie uit zou ademen. Sinds de oprichting is het merk Diesel enorm gegroeid en heeft het merk zich verder ontwikkelt.Begonnen als spijkerbroekmerk is Diesel nu een toonaangevend merk in vrijetijdskleding en –schoenen en werken ze nog steeds volgens de normen en waarden van de oprichter Reno Rosso zoals hij die opstelde in 1978. Innovatie is bij Diesel een van de belangrijkste ingrediënten in het ontwerp van iedere nieuwe schoen. Schoenen van Diesel zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en modellen. Hier kan je kiezen uit sneakers, pumps, laarzen, ballerina’s en allemaal met de unieke handtekening van Diesel.

Diesel – voor iedere gelegenheid

Diesel is een natuurlijke keuze voor sportieve schoenen. Maar ook voor meer officiële gelegenheden kan je hier mooie schoenen uitzoeken. De Diesel Joyful is hier een mooi voorbeeld van. Een lage veterschoen met een sportieve uitstraling. Gemaakt van bruin suède en een rubberen zool. Een klassieke schoen maar absoluut niet saai. Deze schoenen zijn ervoor gemaakt om gedragen te worden onder een spijkerbroek als je in de stad bent of gewoon naar kantoor.

Schoenen van Diesel worden in vele materialen vervaardigd. Van leer tot suède en canvas. Schoenen van Canvas hou je het langst mooi en als nieuw door de verleiding te weerstaan deze in de wasmachine schoon te maken. De lijm in de schoenen kan hierdoor loslaten of de kleur kan vervagen. In plaats daarvan kan je beter eventuele vlekken het beste verwijderen met een vochtige doek en wat reinigingsmiddel. Om onaangename geurtjes te voorkomen kan je de schoenen het beste goed laten drogen tussen de draagbeurten in. Je kan er ook voor kiezen om de binnenzool apart te laten drogen.

Diesel – snel in huis met Footway

Heb je je favoriete paar nieuwe Diesel gevonden in ons grote assortiment, dan zorgen wij ervoor dat je hier snel van kan gaan genieten. Winkel eenvoudig vanaf de bank en wij leveren de schoenen snel bij je af!

EEN PAAR OVER
S-clever Low Black
EEN PAAR OVER
S-kby Black
KORTING
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Blairey
KORTING
Invasion Top
EEN PAAR OVER
Exposure IV W
EEN PAAR OVER
Ashly
KORTING
Cox
KORTING
Beach PIT W Black
EEN PAAR OVER
Sandoka
EEN PAAR OVER
Persis Zip
EEN PAAR OVER
Persis
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Blydge
KORTING
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 2

110 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK