Dockers By Gerli Schoenen Online

64 zoekresultaten

Dockers by Gerli – van het havengebied tot je kledingkast

Dockers by Gerli zijn schoenen voor dames, heren en kinderen. Dit label is sinds de oprichting in 1986 uitgegroeid tot een modemerk met een breed assortiment. Neem rustig een kijkje in het assortiment Dockers by Gerli wat Footway aanbiedt. Van lage gympen gemaakt van ijzersterk spijkerstof of stoere enkellaarzen waar je in de winter heerlijke warme voeten hebt.Voor de dames zijn er sandalen met mooie details of comfortabele ballerina’s en voor de heren hebben we stoere instappers en veterschoenen met een sportieve uitstraling.En neem ook een kijkje samen met de kids in hun eigen hoekje. Wie kan zich niet herinneren hoe fantastische het voelde om met een nieuw paar schoenen naar school te gaan. En een paar stoere Dockers by Gerli geven dit gevoel als geen ander.

Dockers by Gerli – stijlvolle en comfortabele schoenen sinds 1972

Officieel wordt het merk in 1972 opgericht in Duitsland door H. Gustav Andersson en H. Bruno Heim. Het idee was om een robuuste schoen te ontwerpen speciaal voor havenarbeiders. Comfort en ondersteuning en tijdens alle weersomstandigheden een schoen waar ze op konden vertrouwen.De damesschoenen zijn stijlvol en stralen klasse uit en helpen je het beste te halen uit je outfit door deze te completeren. Ook nodigen we je uit om een kijkje te nemen in het uitgebreide assortiment mannenschoenen. Hier kunnen mannen met een oog voor kwaliteit en een liefde voor vrije tijd terecht voor hun nieuwe paar schoenen. Nette schoenen worden bij de mannen afgewisseld met sportieve gymschoenen.Deze schoenen genieten wereldwijde populariteit gebaseerd op ultiem draagcomfort. Ieder paar schoenen wordt gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit zodat jij kan genieten van comfortabele schoenen die echt waar voor je geld geven.

Dockers by Gerli – combineer vandaag nog met je favoriete outfit

Dockers by Gerli zijn schoenen voor iedereen. Neem hier rustig een kijkje in het aanbod van dames-, heren- en kinderschoenen en sla vandaag nog een aantal paar op voorraad voor het komende herfstseizoen of plan alvast je vakantie voor volgend jaar met een mooi paar nieuwe sandalen.Geniet langer van je mooie leren en suède schoenen door ze goed te verzorgen nog voor het eerste gebruik. Een impregneerspray speciaal voor deze materialen zorgt voor een bescherming tegen het ergste vocht en vuil. Om leer langer soepel en verzorgd te houden zorg je af en toe voor een leervet behandeling of schoensmeer in de juiste kleur. Een suèdeborstel kan je af en toe gebruiken om dit materiaal weer nieuw leven in te blazen.

Dockers by Gerli – snel in huis met Footway

Ben je al dit moois net zo enthousiast geworden als wij bij Footway? Snel aan de slag dan met een bestelling van je nieuwe favoriete schoenen. Wij zorgen ervoor dat je mooie nieuwe schoenen snel bij je afgeleverd worden. We hopen dat je een keuze kunt maken uit ons grote assortiment. Online winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest.

322313H-343
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 2

64 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK