Dr Martens, Schoenen

219 zoekresultaten

Dr Martens - van mods en grunge tot bekend boots merk

Dr Martens boots zijn altijd gedragen door mensen met een eigen stijl, die in zichzelf geloven en in het veranderen van hun omgeving. Maar met alles van knalroze boots tot meer bescheiden bruine suède winter boots, worden ze tegenwoordig door iedereen gedragen die graag coole, stevige boots wil hebben.

Boots die al vanaf het begin opvielen

Je zou denken dat Nike het eerste was met het toevoegen van lucht in zolen van schoenen, maar geloof het of niet, Dr Martens was hun voor. Al gedurende de jaren '40 ontwierp de Duitse dokter Dr Maertens de lucht dempende zool, die je tegenwoordig in de Dr Martens schoenen terug ziet. Toen hij zijn techniek aan een Engels bedrijf verkocht dat de klassieke Dr Martens boots rondom de zool maakten, was dit het begin van het succes. Oorspronkelijk bedoeld als werkschoenen, werden Dr Martens al snel een item bij de Engelse modernisten, zeker nadat The Who ze droeg. Later werden de boots ook populair bij punkers en grunge-kids. Na een kleine roes, maakte het merk een comeback in het begin van de 20e eeuw. Nadat het bedrijf een meer mainstream modellen begon te ontwerpen, werden ze al snel populair bij het grote publiek.

Tegenwoordig worden Dr Martens gezien bij zowel mode bloggers als punkers

Dr Martens werd, zoals eerder genoemd, gedragen door diegenen die met hun stijl een indruk wilden maken. Daarom zijn er veel Dr Martens boots die goed passen bij diegenen die op willen vallen, of je nou knalroze of luipaard boots wilt. Tegenwoordig maakt Dr Martens ook lage schoenen, sandalen en mooie winterboots die de stevige en stabiele zool combineren met een winterse voering, leer en suède. Modebewuste mensen combineren Dr Martens boots graag met een romantische jurk, of - als je een man bent - met strakke jeans en een mooie leren jas.

Dr Martens online bij Footway

Bij Footway kun je Dr Martens vinden in meer dan 100 verschillende modellen, zowel voor kinderen als volwassenen en voor mannen en vrouwen. Als je een paar Dr Martens gevonden hebt in ons grote assortiment kun je ze eenvoudig bestellen met de wetenschap dat je ze snel zult ontvangen.

Posts about Dr Martens
E
Elsa -
A
Annichi -
Show more posts
Pascal Black
EEN PAAR OVER
Jadon Black
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 4

219 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK