Duffy in Leather, Schoenen

3 zoekresultaten

Duffy in Leather – leren laarzen voor iedereen

Het Zweedse merk Duffy staat voor uniek design en biedt een breed assortiment schoenen en laarzen voor alle stijlen en smaken.Voor wie op zoek is naar schoenen in een aparte stijl, welke dat ook mag zijn, zijn de laarzen van Duffy in Leather een echte verademing. Duffy uit Zweden is niet alleen veelzijdig maar ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee. Het is niet voor niks een van de meest geliefde schoenmerken in heel Scandinavië op dit moment. En ondanks de scherpe prijzen van deze mooie schoenen is er gelukkig niets ingeleverd op design.

Duffy in Leather – een Scandinavische ster

Het Zweedse Duffy is niet alleen in het eigen land Zweden ontzettend populair maar in alle Scandinavische landen zijn deze schoenen en laarzen erg gewild. Wij bij Footway zijn erg trots op ons aanbod Duffy schoenen en kunnen nu ook met trots de reeks Duffy in Leather aanbieden. Deze laarzen zijn een echte aanwinst in je kledingkast en verkrijgbaar in vele modellen en kleuren. Of je voorkeur nu uitgaat naar een hoge laars met hak of een lage comfortabele laars, in fel rood of klassiek bruin, hier vind je alle laarzen in hoogwaardig leer.

Duffy in Leather – laat de herfst maar komen

Een mooie leren laars kan gecombineerd worden met veel uiteenlopende stijlen. Wat dacht je van een korte bruine laars onder je favoriete spijkerbroek in combinatie met die mooie Ierse kabeltrui. Een echte klassieker als straks de blaadjes weer van de bomen beginnen te waaien.Alle schoenen verdienen goed onderhoud. En leren schoenen zijn hier geen uitzondering op. Geniet langer van je mooie lerenschoenen door ze goed te verzorgen nog voor het eerste gebruik. Een impregneerspray speciaal voor deze materialen zorgt voor een bescherming tegen het ergste vocht en vuil. Om leer langer soepel en verzorgd te houden zorg je af en toe voor een leervet behandeling of schoensmeer in de juiste kleur. Laat leren schoenen niet drogen voor een open haard of radiator maar gewoon aan de lucht en op kamertemperatuur.

Duffy in Leather – snel in huis met Footway

Vanuit je luie stoel kan je bij Footway op je gemak zoeken op je favoriete merk schoenen.Heb je een keuze kunnen maken uit het mooie aanbod van Duffy in Leather laarzen dan kan je de rest met een gerust hart vervolgens aan ons overlaten. Wij bij Footway zorgen ervoor dat je mooie nieuwe leren laarzen snel bij je afgeleverd worden. Heb je vragen over je bestelling bij Footway dan helpen de medewerkers op onze klantenservice je graag verder.

Pagina 1 van 1

3 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK