Ecco Schoenen Online

25 zoekresultaten

Ecco - voetvriendelijke en mooie schoenen

De grootste focus van Ecco is altijd het comfort van de schoenen geweest en daarvoor is het merk tegenwoordig dan ook meest bekend. Voor diegenen die super comfortabele en voetvriendelijke schoenen met een mooi design willen, is Ecco de vanzelfsprekende keuze. Het familiebedrijf blijft ontwikkelen door het actualiseren van haar look en wendt zich daarmee tot een jonger publiek. Je kunt dus, ongeacht stijl en leeftijd, genieten van je comfortabele Ecco schoenen.

Deens familiebedrijf

Het begon allemaal bij de Deen Karl Toosbuy, die zijn eigen schoenenfabriek wilde runnen, een schoenenfabriek waar alleen de beste en meest comfortabele schoenen op de markt geproduceerd zouden worden. Zo gezegd, zo gedaan. In 1963 opende Toosbuy de eerste Ecco fabriek en in 1982 ging de eerste Ecco winkel in Denemarken open. Sindsdien is Ecco enorm gegroeid en is tegenwoordig te vinden in 88 landen over de hele wereld - een bewijs van de kwaliteit en het comfort van de schoenen.

Comfortabele schoenen met een mooie design

Ecco was eerder wellicht alleen bekend om het maken van comfortabele schoenen, zonder veel aandacht voor bijvoorbeeld pumps of enkellaarsjes. Dat is inmiddels veranderd en tegenwoordig kun je, als je comfortabele en tegelijkertijd mooie schoenen wilt voor feestelijke gelegenheden, genieten van een paar Ecco schoenen. Hier bij Footway kun je een groot aantal verschillende Ecco modellen vinden, waaronder:

 • Wandelschoenen
 • Sneakers
 • Slippers
 • Sandalen
 • Pumps
 • Enkellaarsjes
 • Laarzen
 • Winterboots
 • Ballerina's

  Ecco voor alle stijlen

  Omdat Ecco zoveel verschillende modellen heeft, zijn er Ecco schoenen voor alle gelegenheden. Of je nu gaat wandelen of naar een feestje gaat en paar mooie schoenen nodig hebt waarop je de hele nacht kunt dansen, Ecco heeft een optie voor je. Zowel in de zomer als winter kun je genieten van de zool techniek van Ecco, die zorgt voor optimale steun en die je voeten laat ademen.

Ecco online bij Footway

Of je nou op zoek bent naar schoenen voor kinderen, dames of heren, in het ruime assortiment van Footway kun je geschikte schoenen van Ecco vinden. Bestel eenvoudig en ontvang ze snel.

Posts about Ecco
A
A van Dijk -
s1mr1, Gids -
Show more posts
First Navy
First White
SALE
Flora Rose Dust
SALE
Pekaboo Night Sky
SALE
First Rose Dust
Biom Raft Olympian Blue
FEW LEFT
Biom Raft Black
Biom Raft Black
Snow Mountain Black
NEWS
Snow Mountain Black
NEWS
Peekaboo Beetroot
ALICIA BLACK Feather
FEW LEFT
First Night Sky
Biom Raft Black
SALE
Urban Safari Kids Blue
FEW LEFT
Pagina 1 van 1

25 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK