Ed Hardy Schoenen Online

5 zoekresultaten

Ed Hardy – laat maar weten dat je er bent

De inspiratie voor schoenen van Ed Hardy komt uit de wereld van tattoos. Het zijn met name de super comfortabele basketbal laarsjes die met kop en schouders uitsteken uit het assortiment maar we nodigen je uit om het hele assortiment op je gemak even te gaan bekijken. Deze schoenen passen bij alle rockers onder ons die geen trends volgen maar ze zelf maken.Veel van de schoenen van Ed Hardy worden gemaakt van ijzersterk canvas en dat maakt ze uitermate geschikt voor het typische Nederlandse weer. Of ben je op zoek naar nette suède schoenen dan kan je voor een uniek model ook bij Ed Hardy terecht.

Ed Hardy – van tattoo artiest tot schoenontwerper

Ed Hardy schoenen zijn vernoemd naar de oprichter met dezelfde naam. Don Ed Hardy wordt in 1945 geboren in Costa Mesa in de staat Californië en gaat naar Japan in 1973 om tatoeëerder. Vandaag de dag is Edy Hardy niet meer actief als tattoo artiest maar overziet alle artiesten in zijn eigen studio Tattoo City in San Francisco.Het ontwerp van iedere Ed Hardy schoen valt op door uitbundig kleurgebruik, brullende tijgers en vuurspuwende draken. De tattoo achtergrond van Ed Hardy is duidelijk te zien bij ieder paar schoenen en dat maakt dit merk juist zo uniek. Het assortiment schoenen bestaat met name uit de hoge basketbal laarsjes maar is de laatste tijd ook uitgebreid met unieke pumps geïllustreerd met mooie Japanse bloemen.

Ed Hardy – helemaal anders

Ben je deze zomer uitgenodigd voor een feest dan kan je bij Ed Hardy ook terecht voor kleurrijke hoge rode pumps of sandalen met een mooie sleehak. Alle schoenen van Ed Hardy zijn een klein kunstwerk. Mocht de zon ons in de steek laten in de lente of zomer dan zijn deze schoenen er altijd nog om je op te vrolijken.Canvasschoenen zijn niet alleen ijzersterk maar ook nog eens makkelijk in het onderhoud. Vlekken kan je verwijderen met een vochtige doek met wat mild reinigingsmiddel. De suède schoenen vergen wat meer onderhoud. Zorg dat deze schoenen droog zijn als je ze opborstelt met een speciale suèdeborstel in zachte ronde bewegingen. Je kan ook speciale suèdeshampoo kopen om de schoenen mee schoon te maken en ze als nieuw eruit te laten zien.

Ed Hardy – snel in huis met Footway

Wij bij Footway zijn van mening dat online winkelen een makkelijke en stress-vrije ervaring moet zijn. Je kan bij ons op je gemak rondkijken bij alle merken en soorten schoenen en een keuze maken gebaseerd op maat, kleur of soort schoen. Daarna kan je de rest aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat je snel je nieuwe schoenen in huis hebt zodat je er van kan gaan genieten.Heb je nog vragen dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze professionele medewerkers staan voor je klaar om je verder te helpen.

Pump
KORTING
Aeron
KORTING
Pump
KORTING
Cindy
KORTING
Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

5 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK