El Naturalista, Schoenen

179 zoekresultaten

El Naturalista bij Footway – schoenen met een schoon geweten

In onze huidige maatschappij voelt het soms onmogelijk om een daadwerkelijk verschil te maken en ervoor te zorgen dat komende generaties kunnen blijven genieten van onze mooie planeet. Maar iets wat moeilijk lijkt kan soms ineens heel makkelijk worden.

In 2001 werd in het Spaanse Rioja het schoenenmerk El Naturalista opgericht en vanaf de eerste dag heeft dit merk ons bewust gemaakt van het feit dat mooie schoenen ook gemaakt kunnen worden terwijl er biologisch gedacht wordt.

Bijvoorbeeld; het leer dat wordt gebruikt bij de productie is afkomstig van erkende Europese fabrikanten en alle schoenen worden vervaardigd op twee eigen locaties van El Naturalista in Spanje en Marokko. Om de uitstoot van Co2 te verminderen wordt gebruik gemaakt van lokale leveranciers.

Van ieder paar verkochte schoenen doneert El Naturalista 2,4% aan de organisatie “ We Believe in People”. Deze organisatie helpt mensen in landen als Haïti, Peru en Tanzania. Een paar mooie schoenen hebben nog nooit zo goed gevoelt aan je voeten.

El Naturalista - stijltips

Bij Footway hebben wij ruim 250 verschillende modellen van El Naturalista op voorraad. Deze schoenen zijn heerlijk comfortabel en worden vervaardigd van natuurlijk materiaal. Je kan lekker lang de stad in of een dagje naar het strand, zonder last te krijgen van vermoeide voeten. En met zoveel verschillende modellen kan je eindeloos mixen en matchen met je kledingkast. Een koel paar instappers met een maxi-jurk of stoere gympen onder een korte broek. Welke smaak je ook hebt, je kan eindeloos combineren met een paar schoenen van El Naturalista. Stoere gympen onder chino’s is voor iedere man een mooie zomerlook en natuurlijk zijn de kids ook van harte welkom bij El Naturalista.

El Naturalista - onderhoudstips

Schoenen van El Naturalista zijn verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren maar ook fabricaten. Er zijn zelfs vegan schoenen van El Naturalista. Al dat mooie natuurlijke materiaal moet natuurlijk ook lang mooi blijven. Zorg ervoor dat je voor het eerste gebruik van je nieuwe schoenen ze goed impregneert, om ze zoveel mogelijk te beschermen tegen vuil en vocht van buitenaf. Borstel vuil weg en droog de schoenen aan de lucht. Leer blijft lang mooi door af en toe leervet te gebruiken of schoensmeer in de juiste kleur. Suéde schoenen kan je opborstelen met een speciale suéde borstel.

El Naturalista - online bij Footway -

Bij Footway zorgen we ervoor dat je je nieuwe schoenen van El Naturalisatie snel in huis hebt.Winkelen bij ons is erg makkelijk in ons ruime assortiment.

Posts about El Naturalista
Sandy Lang, Gids -
P
Peggy -
Show more posts
Pagina 1 van 3

179 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK