Ellesse Schoenen Online

19 zoekresultaten

De Ellesse Sneakers - Een eigentijdse comeback

De 80's sport en mode sneakers van Ellesse hebben een comeback gemaakt met hun exclusieve collectie. Ze hebben alles van de klassieke retro-stijl sneakers tot metallic slip-ons. Ellesse sportschoenen hebben fijnste schoeisel silhouetten. Gemaakt van hoogkwalitatief imitatie leer en kunstleer, de hardloopschoenen zijn trendy en tijdloos. De geliefde Ellesse-logo's brengen de Ellesse-schoenen terug met een moderne pasvorm en kwaliteitsmaterialen. Herpak jouw fijne herinneringen aan de mode van Ellesse-sneakers die je zowel casual als bij het trainen met stijl en comfort kunt dragen.

Het Erfgoed Van Ellesse

Opgericht in 1959 met de droom om het meest stijlvolle sportkledingmerk te zijn deden de Ellesse sneakers het goed qua sponsoring. Het merk is opgericht door een Italiaanse ontwerper, Leonardo Servadio. Geroemd om hun gestikte logo's, Ellesse is een van de eerste merken die de nadruk legden op zichtbare branding. Echter verloor het merk rondom de jaren negentig zijn charme. De wederopstanding van Ellesse was in 2010 met hun retro-collectie. Met hun 144.000 volgers op Instagram en 80.000 volgers op Facebook is Ellesse terug met leuke en glamourschoenen.

Casual En Trainingsschoenen Voor Mensen Die Niet Te Stoppen Zijn

Door aan de iconische Ellesse-branding vast te houden worden de Ellesse-trainingsschoenen gekoesterd vanwege hun uiterlijk en sportieve prestaties. Iedereen houdt van de schoenen van Ellesse vanwege het minimalistische ontwerp. Mannen, de Anzia- en Pavia- sneakers zorgen ervoor dat jij lekker kunt lopen omdat het ze zo comfortabel zijn. Dames, Ellesse heeft de beste sneakers en instappers voor je. Variërend van rosé, goud, brons en zilver tot wit en zwart, Ellesse heeft de juiste kleuren voor elke gelegenheid. Wil je Ellesse dragen met je gebloemde jurk? Het kan met de Panforte instappers. Wil je er sportiever uitzien? Bekijk de dames-sneakercollectie van Ellesse.

Wat maakt Ellesse zo bijzonder?

Met Ellesse's nieuwe samenwerking met Mecklenburgh gaat Ellesse richting de naar duurzame mode. Hun nieuwe ecovriendelijke stof is gemaakt van gerecycled plastic. Dat is natuurlijk een geweldige stap voor sportkleding. Het Italiaanse sportkledingmerk begon als tennis- en skimode, en werd toen het luxe schoenenontwerp. Nu zijn ze baanbrekend in milieuvriendelijke sportkleding. Om je Ellessse-schoenen te kopen, bekijk je onze comfortabele en leuke Ellesse-collectie.

Koop Ellesse Online bij Footway

Footway is er trots op de Ellesse sportkleding aan zijn online collectie toe te voegen. We kennen de nostalgische liefde voor het merk Ellesse en we willen het direct thuis laten bezorgen. Onze afbeeldingen weerspiegelen de aantrekkingskracht van de Ellesse-schoenen en jij kunt jouw favoriete sportschoenen met één klik kopen. Ga door onze eenvoudig te gebruiken website en binnenkort ben jij de trotse eigenaar van jouw perfecte Ellesse-sneakers.

Pagina 1 van 1

19 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK