EMU Australia, Schoenen

2 zoekresultaten

Emu – dat andere merk laarzen uit Australië

EMU Australia schoenen en laarzen worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen zoals zacht morino wol (morino schapen geven volgens vele de hoogste kwaliteit wol) en warm schapenvacht direct uit de uitgestrekte wildernis van Australië. Dit zijn heerlijke zachte schoenen en laarzen die comfortabel zitten en een stijlvolle uitstraling hebben. Bij Emu kan je schoenen en laarzen vinden die je alle seizoenen van het jaar kan dragen.Oorspronkelijk ontworpen om de voeten van de surfers in Australië warm te houden is dit merk ondertussen begonnen aan een wereldwijde opmars. Verkrijgbaar in allerlei varianten, lengtes en kleuren is er altijd wel een paar Emu’s wat bij jouw smaak en klerenkast past.

Emu – inspiratie direct vanuit de natuur

Emu Australia maakt lichtgewicht schoenen in luxe en natuurlijke materialen. De volledige productie van deze schoenen is erop ontworpen om een zo klein mogelijke impact te maken op het milieu. Het bedrijf is vernoemd naar de nationale vogel van Australië. Het is een vogel die, net als het bedrijf zelf, opkomt voor zijn rechten in de natuur. Ze kijken altijd vooruit en richten zich liever op wat komen gaat in plaats van te focussen op wat achter zich ligt.Deze mooie schoenen en laarzen worden in natuurlijke tinten en ieder element in de schoen, van de texturen tot het kleurenpallet, herinnert aan het land van herkomst.EMU Australia is ook een samenwerking aangegaan met de WaterAid organisatie om wereldwijd mensen toegang te geven tot veilig drinkwater.

Emu – comfort en design in één schoen

Het mooie aan deze schoen is dat ze niet alleen super comfortabel zijn maar ook nog eens stijlvol zijn en daardoor perfect te combineren zijn met je favoriete kleding. Op koude dagen kan je een heerlijk warme laars combineren met je favoriete spijkerbroek of mooie legging. Samen met een warme trui of blouse is er geen winterse dag meer waarop je je er niet op je best uit ziet.De Emu Australia Stinger is een hoge laars van schapenvacht verkrijgbaar in bruin of grijs. Deze stijlvolle laarzen kan je heel mooi dragen in combinatie met een dikkere panty en mooie rok. Ieder jaar komen er nieuwe modellen uit en allemaal gebaseerd op de klassieke schapenvacht laars. De stevige materialen van deze schoenen zorgen ook voor een lange levensduur. Je hebt dus lekker lang plezier van deze mooie schoenen.Leren schoenen blijven lang mooi en soepel door ze goed te verzorgen. Zet ze af en toe in het leervet en laat de schoenen drogen aan de lucht.

Emu – nu bestellen, snel in huis met Footway

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij ook wel eens weten wat het is om heerlijke warme voeten te hebben terwijl het vriest dat het kraakt of comfortabele schoenen wil dragen die aanvoelen als pantoffels? Dan nodigen we je uit om een kijkje te nemen bij het aanbod van Emu schoenen en laarzen bij Footway.Wij weten zeker dat als je eenmaal je nieuwe Emu’s aantrekt de kans groot is dat je zo voorlopig niet meer uit wilt trekken. Zodra je je nieuwe schoenen hebt besteld bij Footway zorgen wij voor de rest. Alle bestellingen worden met zorg behandeld en snel afgeleverd. Heb je nog vragen aan ons dan kan je altijd contact opnemen met onze medewerkers. Wij helpen je graag verder.

Rocklea
EEN PAAR OVER
Nieuw binnen
Rocklea
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

2 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK