Eskimo Schoenen Online

82 zoekresultaten

Eskimo – voor warme voeten in alle winterse omstandigheden

Schoenen van Eskimo zijn specifiek ontworpen om de winters in Scandinavië te kunnen weerstaan. Hier worden schoenen voor het hele gezin maakt. Heerlijke warme en waterdichte schoenen en laarzen die je schoenen warm houden en je de hele dag de optimale ondersteuning geven in winterse omstandigheden. Tijdens regenachtige en dagen gevuld met sneeuw, ijzel of hagel is het fijn om te weten dat er schoenen bestaan die je voeten heerlijk warm houden en beschermen tegen alle soorten weer vanaf de eerste koude dagen in de herfst tot de laatste dagen met sneeuw in de winter.

Eskimo – hele dag buiten spelen

De winters in het hoge Noorden zijn bekend om hun temperaturen ve ronder het vriespunt, vele sneeuwval en donkere dagen. Een schoen die dat allemaal moet kunnen weerstaan en je voeten heerlijk warm houdt moet wel iets bijzonders zijn. Met gebruik van de nieuwste technologie zijn ze er bij Eskimo in geslaagd om een schoen te ontwikkelen die zelfs de strengste winter kan weerstaan.

Bij Eskimo kan je slagen voor heerlijk warme dames-, heren- en kinderschoenen. Hiermee zijn alle leeftijden verzekerd van warme en comfortabele voeten zodra de koude dagen weer beginnen. Op de vele internetforums voor ouders kan je lovende recensies terugvinden over deze schoenen.Kinderen kunnen de hele dag lekker buitenspelen in de sneeuw zonder dat ze last krijgen van natte en koude voeten en alle schoenen blijven lang mooi dankzij het ijzersterke materiaal.

Eskimo – warme laars met strak ontwerp

Eskimo schoenen zijn de ideale kinderlaars. Met een heerlijke zachte voering waarin alle kinderen de hele dag lekker buiten kunnen spelen terwijl hun voeten warm en droog blijven.De Eskimo Fnatte Black is een populair model. Een rubberen zool zorgt voor perfecte grip op gladde straten en met een warme voering die tot buiten de laars loopt is het ook nog eens een mooie laars om te zien ook.

Zelfs de meest robuuste laars heeft af en toe een beetje aandacht nodig. Bij de mooie Quebec laars is de buitenste laag van suède en een rubberen zool. Suède dient regelmatig geïmpregneerd te worden om het mooi en waterdicht te houden. Het is absoluut geen moeilijk materiaal om te verzorgen en vraagt alleen om een impregneerspray in het begin en af en toe een behandeling met een speciale suède borstel.

Eskimo – snel in huis bij Footway

Bestel je nieuwe Eskimo’s makkelijk en snel op Footway. Deze heerlijke warme schoenen helpen je de hele winter door zonder last te krijgen van koude voeten. Het hele gezin kan een eigen paar bij de kapstok neerzetten en dankzij de mooie kleuren en afwerking kan je ze bij iedere gelegenheid aantrekken.Wij bij Footway zorgen ervoor dat je je nieuwe laarzen van Eskimo snel in huis hebt. Heb je vragen over deze schoenen in het bijzonder of andere vragen, dan kan je altijd contact opnemen met onze medewerkers op de klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Fnatte Black 06
FEW LEFT
Ramira Black
FEW LEFT
Comet Bronze 24
FEW LEFT
FEW LEFT
Thrill Black
NEWS
Timor Black
NEWS
Thrill Red
NEWS
Timor Black
NEWS
Goldy Black
NEWS
Sirdal Black
NEWS
Taty Taupe
NEWS
Romina Red
NEWS
Romina Black
NEWS
Gaen Black
NEWS
Imas Tan
FEW LEFT
Kate Black
FEW LEFT
Kate White
FEW LEFT
FEW LEFT
Scooter Black
NEWS
Adeline Dk Brown
FEW LEFT
Scooter Black
NEWS
Scooter Fuxia 11
FEW LEFT
Star Camouflage
NEWS
Pagina 1 van 2

82 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK