Etnies, Schoenen

4 zoekresultaten

Etnies – coole skateboard schoenen uit Amerikaans

Etnies zijn in Amerika bekend als de ultieme trendy casual schoen. Geïnspireerd door de streetstyle met de skateboarders en BMX rijders, zijn dit de juiste schoenen voor iedereen die ervan houdt lekker buiten actief bezig te zijn. Alle schoenen van Etnies worden gemaakt van ijzersterk en slijtvast materiaal zodat je je over je schoenen in ieder geval niet druk hoeft te maken als je buiten lekker aan het genieten bent van je favoriete sport.Bij Footway kan je terecht voor dames-, heren- en kinderschoenen van Etnies. Een breed assortiment van modellen en kleuren maakt het voor iedereen moeilijk om het maar bij 1 paar nieuwe Etnies te laten.

Etnies – ontworpen door professionele skateboarders

Een beetje avontuur is goed voor ons allemaal en Etnies zijn de schoenen die perfect passen bij een meer avontuurlijke levensstijl. Etnies wordt opgericht in 1986 en bij het ontwerpen van de eerste collectie schoenen wordt de hulp ingeroepen van een lokale groep professionele skateboarders. En met succes! Het merk groeit ieder jaar meer en is op dit moment een van de populairste skateboard schoenen ter wereld. Bij Etnies worden de beste skateboardschoenen gemaakt van de beste materialen en hoogste kwaliteit. Laat iedereen je urban lifestyle zien met een avontuurlijk paar schoenen van Etnies in je collectie. Bij Footway vind je een brede selectie van dit Amerikaanse merk. We weten zeker dat je snel je favoriete paar zal vinden.

Etnies – sportieve stijl voor iedereen

De coole stijl die wordt geassocieerd met skateboarden zie je terug in ieder ontwerp schoenen bij Etnies. De kleuren zijn een weerspiegeling van de urban lifestyle met zwart en grijs maar altijd met leuke accenten in bijvoorbeeld oranje of groen. Bij Etnies vind je niet alleen lage sneakers maar ook de hogere modellen met inspiratie uit de basketbal sport.Een paar klassieke sneakers in je collectie van Etnies is alles wat je nodig hebt voor een casual look. Combineer deze mooie schoenen met je favoriete spijkerbroek en t-shirt en je je kan erop uit met je skateboard onder je arm. Voor de kleinere avonturiers zijn er bij Etnies ook kinderschoenen te vinden.Hou je nieuwe Etnies zo lang mogelijk mooi door vlekken meteen te verwijderen met een mild reinigingsmiddel en een natte doek. Laat ze drogen aan de lucht en geef je schoenen af en toe een “vrije dag” zodat ze ook even bij kunnen komen.

Etnies – snel in huis bij Footway

Wie enthousiast is geworden over de schoenen van Etnies nodigen we uit om een kijkje te nemen ni het uitgebreide aanbod bij Footway. Zodra je een keuze hebt gemaakt kan de rest aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe schoenen lekker snel bij je afgeleverd worden. Online winkelen is winkelen zonder wachttijden, drukke winkelstraten en warme winkels. Vanuit je luie stoel kan je met 1 klik op de knop bij Footway terecht. Heb je vragen dan kan je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Covina
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Kids Decade
EEN PAAR OVER
Nieuw binnen
EEN PAAR OVER
Kids Decade
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Covina
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

4 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK