Fila, Schoenen

39 zoekresultaten

Fila - gymschoenen en trekking boots

Fila schoenen lenen zich uitstekend voor alle activiteiten buiten de deur, of dat nu de fitnesschool of gymzaal is. Met schoenen van Fila ben je zeker van het juiste paar gymschoenen voor comfort en ondersteuning. Dit zijn de ideale schoenen voor iedereen die lekker actief wil zijn, houdt van hoge kwaliteit en ook nog prijsbewust is. En bij Fila kan je niet alleen terecht voor mooie gymschoenen. De trekking boots van Fila zijn robuust en geschikt voor lange en korte wandelingen in Nederland maar ook in licht bergachtig terrein laten Fila trekking boots je niet in de steek.

Fila - Italiaans wereldmerk

Fila wordt in 1911 opgericht in Italië door de Fila broers in Italië. Toen werden er nog geen schoenen gemaakt maar alleen kleding voor de bewoners van de Italiaanse Alpen. In de jaren ’70 gingen de productie bij Fila over naar sportkleding en sportschoenen.Fila is op dit moment een van de grootste producenten van sportkleding en sportschoenen ter wereld. Vanuit 11 kantoren wereldwijd wordt het nu Zuid Koreaanse bedrijf aangestuurd en maakt kleding en schoenen voor dames, heren en kinderen. Dit zijn schoenen voor het hele gezin en voor ieder budget. Veel schoenen zijn leverbaar in diverse kleuren dus we nodigen je uit om nu een kijkje te nemen in het kleurrijke aanbod van Fila zodat je lekker snel naar buiten kan in je nieuwe paar favoriete schoenen.

Fila – sportief stijlicoon

Tijdens de jaren ’70 en ’80 was duidelijk dat Fila een merk was wat bekend stond om zijn imago in stijlvolle, comfortabel en innovatieve technologische schoenen. In alle takken van sport zie je de schoenen en kleding van Fila terug. In tennis, skiën, autosport en klimmen. De casual sportschoenen van Fila sportief en toch altijd voorzien van een Italiaanse touch. Bij het ontwerp van iedere nieuwe schoen bij Fila staan draagbaarheid, comfort en gevoel van vrijheid voorop.In de jaren ’80 krijgt het merk wereldwijd bekendheid binnen de muziek industrie doordat het prominent voorkomt in video’s en films. De Beastie Boys en de meidengroep TLC dragen Fila of zingen erover en zodoende is het merk binnen no-time een graag gezien modemerk bij de tieners van toen. En de liefde zit diep want vele van hen zijn het merk trouw gebleven.

Fila – snel in huis met Footway

Wij hopen dat jij net als wij bij Footway enthousiast bent geworden over Fila. Wil je nou ook wel eens weten waar iedereen het toch over heeft, dan nodigen we je uit om een kijkje te nemen in ons assortiment van Fila.Als de warmere zomerdagen langzaam overgaan in frisse herfstdagen is de tijd ideaal om weer lekker wandelingen te gaan maken en wat is er dan beter dan een goed paar schoenen wat je helpt stijlvol en comfortabel erbij te laten lopen. De technologie die in iedere schoen wordt gegoten helpt je om na een ontspannen zomer weer lekker aan de slag te gaan. Of je de schoenen nu draagt tijdens de training of gewoon lekker naar kantoor onder je favoriete spijkerbroek, een paar schoenen van Fila is altijd een schot in de roos. Footway levert alle bestellingen snel bij je af. Mocht je vragen hebben over de bestelling in het algemeen of schoenen in het bijzonder, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze vriendelijke en professionele medewerkers helpen je graag verder.

Posts about Fila
M
Miran -
M
margriet O'Connor -
Show more posts
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
NIEUW
NIEUW
Pagina 1 van 1

39 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK