Filippa K, Schoenen

2 zoekresultaten

Filippa K – Zweeds & Trendy

Filippa K zijn hippe en trendy schoenen uit Zweden. Een schoen voor de echte stijlbewuste dames en heren onder ons. De naam is misschien nog bij vele onbekend maar Filippa K is op dit moment een van de grootste modemerken met zijn oorsprong in het hoge Scandinavië. Vanaf dag 1 is dit merk synoniem met stijlvolle en moderne kleding die eenvoud en kwaliteit uitstralen.Van klassieke suède schoenen voor de heren en unieke platform espadrilles zoals de Maya’s. Bi Filippa K is een schoen niet alleen maar een schoen. Het is een expressie van gevoel voor mode en unieke smaak.

Filippa K. – eenvoud en stijl uit Stockholm

Filippa K wordt in 1993 opgericht door Filippa Knutsson in Stockholm, de mooie hoofdstad van Zweden. De kleding die door Filippa wordt ontworpen is stijlvolle en moderne kleding die eenvoud, stijl en kwaliteit uitstralen. Na het grote succes in Zweden is al snel de rest van Scandinavië verknocht aan de strakke lijnen en moderne ontwerpen van Filippa K. De trendy jurken, broeken die mooi worden afgewerkt en shirts van hoge kwaliteit zijn al snel bestsellers. In België en Nederland zijn Filippa K winkels waar je haar designs kan vinden.Na al die mooie kleding waren schoenen van dezelfde ontwerpster een logische volgende stap. Ook haar schoenen staan garant voor stijlvolle ontwerpen. Alle schoenen stralen een eenvoud uit en zijn van hoge kwaliteit.De Lauren Fur Bootie is een typisch voorbeeld van een unieke schoen met mooie details in de afwerking.

Filippa K – stijlvol in alle stijlen

Vanwege de strakke lijnen en de eenvoud die alle ontwerpen van Fillipa K uitstralen zijn deze schoenen zeer geschikt voor naar kantoor of een net feest. Er wordt bij iedere schoen gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit. Alleen het beste leer en suède worden gebruikt bij de productie van deze mooie schoenen. Zorg goed voor je leren schoenen door ze voor het eerste gebruik te behandelen met een impregneerspray en bescherm ze hiermee tegen vocht en vuil. Suède kan je opborstelen met een speciale suèdeborstel om ze er weer als nieuw uit te laten zien.

Filippa K – unieke schoenen bij Footway

We nodigen je uit om een kijkje te nemen in het assortiment van Filippa K. Je ziet dan al snel dat dit niet de schoenen zijn voor zomaar iemand. Dit zijn schoenen voor mensen die het op prijs stellen om met een uniek design en strakke lijnen een statement te maken over hun eigen stijl en smaak. Je kledingkast kan makkelijk wordt gecombineerd met een mooi paar zwarte laarsjes of een strak paar witte gympen. Bij Footway helpen we je graag om weer eens iets anders uit te proberen. Bestellingen bij Footway worden razendsnel bij je afgeleverd en voor vragen kan je altijd terecht bij one professionele medewerkers op onze klantenservice.

Andy
EEN PAAR OVER
Nieuw binnen
Andy
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

2 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK