Fiona McGuinness, Schoenen

3 zoekresultaten

Fiona McGuinness schoenen voor moderne vrouwen

Het Australische merk Fiona cGuinness is een merk dat zich richt op de modebewuste, urban vrouw. De schoenen van Fiona McGuinness zijn geschikt voor vrouwen die veel onderweg zijn, van mode houden en graag kwalitatieve schoenen dragen. In het assortiment van Fiona McGuinness kun je veel mooie schoenen vinden die je met je outfits kunt combineren. We hopen dat je een model kunt vinden dat bij jouw stijl past.

Fiona McGuinness schoenen van duurzaam leer

Fiona McGuinness werd opgericht door Rod Klau, een Australische designer. Het basisidee was om comfortabele en mooie schoenen voor elke dag te maken die er niet saai uit zouden zien. Daar zijn ze bij Fiona McGuinness dan ook in geslaagd. De schoenen worden gemaakt van duurzaam leer uit Europa en ook het design is geïnspireerd door Europa.

Zorg voor je Fiona McGuinness schoenen

Aangezien Fiona McGuinness-schoenen van leer gemaakt zijn moet je ze af en toe schoonborstelen met een schoenborstel en ze vervolgens insmeren met producten die geschikt zijn voor de behandeling van leer. Je kunt de schoenen op allerlei manieren combineren. Zoals bijvoorbeeld onder een leuke jurk voor een stijlvolle look.

Fiona McGuinness schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Hier bij ons kun je onder andere mooie schoenen van het merk Fiona McGuinness vinden. Combineer ze met een stijlvolle outfit voor een mooie complete look voor elke dag of naar een feestje. Bij Footway is winkelen eenvoudig en kun je veel verschillende mooie schoenen vinden. We hebben schoenen voor alle stijlen en er zijn genoeg modellen om uit te kiezen. Bij Footway kun je hopelijk vinden wat je zoekt. Als je verder vragen hebt, hulp nodig hebt bij het vinden van een mooi paar nieuwe schoenen, of gewoon lekker met ons wilt kletsen over schoenen, dan kun je altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. We vinden het erg leuk om van je te horen en we helpen je graag bij het vinden van je droomschoenen. We hopen dat je bij ons zal slagen voor een paar mooie schoenen die een echte aanwinst zullen zijn in je garderobe. Welkom bij Footway!

Bold
EEN PAAR OVER
Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

3 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK