Fitflop Schoenen Online

69 zoekresultaten

Fitflop - Comfortabel je spieren activeren

Fitflop is een merk dat niet alleen aan je voeten denkt, maar ook aan de rest van je lichaam. De schoenen zijn erg comfortabel, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat je spieren getraint worden tijdens het lopen. Dit komt door de speciale zool die in de schoenen gebruikt wordt. Door deze zool worden de spieren in je voet en been geactiveerd, maar zorgt ook voor een geweldige schokdemping tijdens het lopen. De perfecte schoenen voor sportieve en bewuste mensen.

Fitflops - Gemaakt met wetenschap

Fitflop werd in 2007 opgericht door Marcia Kilgore, de oprichter van Bliss Spas, Dr. David Cook en Darren James, beide ingenieurs in biomechaniek aan het Center for Human Performance aan de South Bank Universiteit in Londen. Ze combineerden het idee en de wetenschap en creeërden een schoen die niet alleen comfortabel is, maar ook nog eens zorgt dat de spieren in je benen aan het werk gezet worden. AL gauw kregen ze feedback van mensen met rugklachten die verdwenen waren nadat ze de schoenen waren gaan dragen en de schoenen werden door Oprah Winfrey uitgeroepen tot zomerfavorieten van het jaar 2008. Dit zorgde ervoor dat de schoenen nóg populairder werden dan ze op dat moment al waren.

Fitflops schoenen voor het hele jaar door

Mede dankzij Oprah Winfrey zijn de schoenen steeds vaker gezien aan de voeten van celebrity's en ze zijn in Amerika in bijna elk huishouden te vinden. De schoenen zijn niet alleen comfortabel, maar ook nog eens erg stijlvol om te zien. Trek een rokje aan of een leuke korte broek en laat je nieuwe getrimde benen aan de wereld zien. Er zijn veel modellen om uit te kiezen dus je kunt vast een paar vinden dat bij jouw stijl past. En als je van kouder weer houdt en je blote benen liever bedekt houdt, dan zijn er ook modellen voor de winter te krijgen, zoals laarzen, die dezelfde functionaliteiten hebben!

Koop een paar Fitflops online bij Footway

Footway heeft een ruime keuze aan fitflop schoenen in het assortiment. Wil jij deel uitmaken van deze revolutionaire uitvinding en genieten van het comfort en het luxe gevoel dat Fitflop aan je voeten biedt? Neem dan gauw eens een kijkje. De schoenen zijn niet voor niets een groot succes geworden! Laat je ons even weten wat je van de schoenen vindt? We hopen dat je er net zo van zult genieten als Oprah Winfrey!

Pagina 1 van 2

69 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK