Footi Schoenen Online

23 zoekresultaten

Footi

Footi is een geheel nieuw merk van het geëtableerde Viking Outdoor Footwear, en een merk wat geheel gericht is op kinderschoenen. Dit is hun eerste herfst/wintercollectie voor 2017, waarin je super veel comfortabele en mooie schoenen voor kinderen kunt vinden.Viking schoenen onderscheiden zich van de rest omdat ze zowel comfortabel als trendy zijn, en omdat ze de voeten op een slimme manier beschermen. Wat wil je nog meer?

Wat is er zo goed aan Footi?

Viking is een geëtableerd merk met een fantastisch plan om te zorgen dat hun nieuwe Footi-collectie een succes wordt.

Ze halen de inspiratie voor hun kinderschoenen en het coole ontwerp uit de street-sport. Dit zorgt ervoor dat ze uniek, mooi en trendy zijn. Bovendien heeft Viking een geheel nieuw team gecreëerd voor Footi. Het team werkt in Londen en richt zich volledig op het ontwerpen en ontwikkelen van de collectie. Net zoals voor het moederbedrijf Viking, zijn de schoenen van Footi ook een klasse apart.

Footi’s leuke en sportieve design is niet het enige voordeel van dit merk. Met vele jaren ervaring en een goede naam binnen de branche kun je erop vertrouwen dat Viking kwaliteit levert – zoals ze al sinds 1920 doen. De lange ervaring zal gegarandeerd een positief effect hebben op hun nieuwe merk. Bovendien heeft Footi een team dat constant werkt om hun kinderschoenen extra goed te maken, en ze kiezen met zorg de kleur, vorm en het materiaal. Ze weten dat kindervoeten schoenen verdienen die niet alleen duurzaam en comfortabel zijn, maar ook mooi. Dit betekent een hoop research, wat het team van Footi maar al te graag doet!

Wat kun je verwachten van Footi?

De eerste collectie van het merk is voor het herfst/winterseizoen van 2017 en de verkoop hiervan begon in juli. Voor iedereen die geïnteresseerd is in Footi’s kinderschoenen komen er elk jaar drie collecties uit: lente/zomer, herfst/schoolstart en herfst/winter!

Dit betekent dat je altijd mooie schoenen kunt vinden van een betrouwbaar merk – ongeacht jaargetijde en weer. Wat voor een avonturen je kinderen ook meemaken en wat de weersomstandigheden ook zijn, Footi heeft schoenen die er geschikt voor zijn.

Pagina 1 van 1

23 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK