G-Star Raw, Schoenen

65 zoekresultaten

G-Star Raw –mode tot het maximale

Bij G-Star Raw wordt er continue gezocht naar nieuwe en spannende manieren om zich uit te drukken. Dat zie je terug in het assortiment schoenen van G-Star Raw. Wij als Nederlanders mogen trots zijn op G-Star Raw. Alle schoenen worden in Amsterdam gemaakt en zijn ondertussen internationaal bekend. De schoenen hebben geen onnodige frutsels en franjes nodig en zijn unieke en hippe schoenen die comfortabel zitten en er ook nog eens stijlvol uitzien.

Bij G-Star Raw laten ze de schoenen voor zichzelf spreken en dat doen deze schoenen met verve. Daarnaast staat comfort bovenaan de lijst van de ontwerpers van G-Star Raw. Dus zoek je een hippe schoen, anders dan anders, die heerlijk zit; kijk even rond bij G-Star Raw. We weten zeker dat je er geen spijt van krijgt.

G-Star Raw – urban street fashion uit Nederland

Toen G-Star Raw in 1989 werd opgericht door Jos van Tilburg, lag de focus op de streetstyle en met gebruik van denim waren het de spijkerbroeken die voor de grote naamsbekendheid zorgden. Het merk maakt vandaag de dag meer dan alleen hun unieke spijkerbroeken. De schoenen van G-Star stralen een urban lifestyle uit met een maximaal gevoel voor de mode van nu. Zorg er dus voor dat je het komende seizoen helemaal in stijl bent met een paar schoenen van G-Star Raw. Bij Footway vind je een uitgebreide collectie van schoenen waar alle liefhebbers van de puurste vorm van fashion hun lievelingsschoenen zeker zullen vinden.

Een paar zwarte sneakers in combinatie met een chino broek of je favoriete spijkerbroek misschien. Of waarom kijk je niet even naar de G-Star Bastille. Hét merk voor de modebewuste mannen en vrouwen die van echte street fashion houden.

G-Star Raw – edgy en stijlvol

In de collectie schoenen van G-Star Raw komt veel zwart, bruin en denimblauw voor. Maar ook trendy camouflage design is te vinden bij G-Star Raw. In de collectie vind je alles van comfortabele sneakers, hoge veterlaarsjes, koele sleehakken en robuuste G-Star laarzen. In combinatie met een paar schoenen van G-Star wordt je stijl in een handomdraai omgetoverd tot urban streetstyle.Bij G-Star kan je schoenen vinden voor alle seizoenen van het jaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar leren laarzen. Je kan kiezen uit diverse hakhoogtes en de laarzen zijn heerlijk gevoerd voor optimale warmte en isolatie. Vergeet niet dat leren schoenen goede behandeling vergen om ze lang mooi en soepel te houden. Impregneer voor eerste gebruik en zet ze af en toe in schoensmeer voor een lange levensduur.

G-Star Raw – online bij Footway

Bij Footway kan je voor alle seizoenen van het jaar terecht voor de mooiste en hipste schoenen van G-Star Raw. In de zomer kan je rondkijken voor je nieuwe paar favoriete gympen en als het kouder wordt is een stijlvolle en heerlijk warm gevoerde laars een uitkomst. Nooit meer koude voeten en tenen.Zodra je je keus hebt gemaakt kan je de rest met een gerust hart aan ons overlaten. Wij leveren de schoenen snel bij je af en heb je vragen dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Welkom met je bestelling.

Posts about G-Star Raw
M
Marloes -
Show more posts
Futura
EEN PAAR OVER
Yard
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Plateau
EEN PAAR OVER
Augur
EEN PAAR OVER
Aver Black
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Dash
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 2

65 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK