Gabor, Schoenen

242 zoekresultaten

Gabor - net een stapje voor

Sinds 1949 staan schoenen van Gabor synoniem voor hoge kwaliteit en modieus design. Er wordt gezegd dat modebewuste vrouwen die een stapje voor willen zijn op de trends minstens 1 paar schoenen van Gabor in hun kast dienen te hebben.In 2009 vierde het merk zijn 60-ste verjaardag en in die 60 jaar zijn er 233,9 miljoen paar schoenen wereldwijd verkocht. En ze zijn nog nog niet klaar bij Gabor. De nieuwe generatie Gabor heeft het roer ondertussen van hun vaders overgenomen en hebben ondertussen kinderschoenen en heerlijk comfortabele pantoffels geïntroduceerd in het bestaande assortiment.

Gabor – van gouden horloge tot schoenen

De broers Joachim en Bernhard Gabor begonnen in 1949 met een kleine schoenenfabriek in het Duitse Barmstedt (in de buurt van Hamburg). Het kapitaal hiervoor kwam uit de verkoop van een gouden horloge van hun vader. Hiermee werd de eerste naaimachine gekocht en de eerste schoenen werden in hun eigen stad verkocht.Naarmate de tijd verstreek werden de schoenen van de gebroeders Gabor steeds populairder en de inspiratie die ze opdeden tijdens een rondreis in Amerika, waarbij ze zagen hoe handwerk gecombineerd kon worden met mechanische ontwikkeling, zorgde voor een groter publiek. De rest is geschiedenis.

Vandaag de dag is Gabor een gerenommeerd Europees schoenenmerk en er zijn maar weinig dames te vinden die niet weten hoe een paar Gabor schoenen eruit zien. Van stoere Chelsea boots van veloursleer tot super sexy pumps van zwart glad leer, wij denken dat het onmogelijk is om niet te slagen voor het paar Gabors dat bij jou past.

Gabor - onderhoudstips

Tijdens de productie van al dit moois bij Gabor wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit Italiaans leer uit leerlooicentra rondom Verona, Pisa en Napels.Zorg goed voor je mooie leren schoenen door ze voor eerste gebruik te impregneren en ze hiermee te beschermen tegen vuil en vocht. En zijn je schoenen na gebruik vies geworden maak ze dan voorzichtig schoon met een natte doek (geen schoonmaakmiddelen!) en laat ze aan de lucht drogen. Een behandeling met leervet of schoensmeer houdt je leren schoenen lang mooi voor jarenlang draagplezier.

Online bij Footway -

Het wordt nog moeilijk kiezen uit ons grote assortiment, maar zodra je gekozen hebt zorgen wij dat je je nieuwe schoenen van Gabor supersnel in huis hebt.

Posts about Gabor
D
D Struijk -
M
Monique -
Show more posts
KORTING
KORTING
KORTING
KORTING
KORTING
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
KORTING
KORTING
KORTING
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 5

242 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK