Geox Schoenen Online

236 zoekresultaten

Geox – kwaliteit uit Italië

Geox is een Italiaans bedrijf dat sinds 1995 schoenen en kleding van hoge kwaliteit produceert. Schoenen van Geox worden gemaakt met de gebruiker in het achterhoofd en zijn zowel ergonomisch als duurzaam. Alle schoenen van Geox worden getest op hitte bestendigheid en koude weerstand en hoe voeten op alle verschillende weersomstandigheden reageren. De schoenen worden vervaardigd in leer en textiel en zijn altijd even stijlvol als ergonomisch.

Geox – van wijngaard tot wereldster

Het was de bedoeling dat de oprichter van Geox, Mario Polegato, de familie wijngaard over zou nemen. Echter, tijdens een lange wandeling door het Italiaanse landschap kreeg hij ontzettend last van zijn warme voeten in de schoenen die hij aanhad. Op dat moment ontstond het idee; een schoen met luchtdoorlatende zolen. Met dat idee werd hij weggestuurd bij bestaande schoenfabrikanten en is toen zelf aan de slag gegaan en de rest is geschiedenis.

Geox – ademende stijl

Het idee van een ademende schoen was niet genoeg voor Geox. De vlaggenschip winkel van Geox in Milan is ook ademend gemaakt en een bezoek meer dan waard. Maar er is natuurlijke een makkelijkere manier om aan je Geox schoenen te komen. Vanaf je comfortabele stoel kan je bij Footway heerlijk rondneuzen tussen alle mooie schoenen.Voor dames, heren en kinderen hebben wij een wijd aanbod aan schoenen ingekocht. Sportschoenen voor een gezonde wandeling, comfortabele schoenen voor overdag naar kantoor of in de stad en nette schoenen naar kantoor of een feestje. Schoenen van Geox zijn met groot gemak te combineren met de inhoud van je klerenkast. De klassieke leren schoenen van Geox zijn altijd een mooie mix met nette broek en overhemd voor de heren maar ook voor de dames een echte aanrader. Wat dacht je van een suéde ballerina. Een lage schoen voor de hele dag met een klassieke uitstraling.

Leer en suéde zijn materialen die met goed onderhoud jaren lang meekunnen. Zet je leren schoenen af en toe in het leervet en als ze vies zijn geworden kan je ze gewoon afnemen met een vochtige doek. Suéde schoenen kan je opborstelen met een suéde borstel voor een opknapbeurt.

Geox - online bij Footway -

Bij Footway zorgen we ervoor dat je je nieuwe schoenen van Geox snel in huis hebt.We hebben een ruim assortiment en winkelen bij ons is erg makkelijk.

Nebula Navy
KORTING
D Omaya Black
EEN PAAR OVER
Italy Black
KORTING
D Ophira Black
KORTING
Pavel Navy
KORTING
Jr Creamy Avio
KORTING
U Aerantis Navy
EEN PAAR OVER
D Thymar Black
EEN PAAR OVER
U Mansel Blue
EEN PAAR OVER
U Mirvin Navy
KORTING
D Phaolae Chestnut
EEN PAAR OVER
U Jaylon Coffee
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 4

236 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK