Glerups, Schoenen

15 zoekresultaten

Glerups – misschien wel de meest comfortabele indoor schoen

Een heerlijke warme indoor schoen ieder seizoen. Wie wil dat nou niet? Deze vilten schoenen worden geleverd in 5 mooie kleuren en zijn de ideale schoenen voor dat perfecte “einde van de dag” gevoel. Ontspannen glij je in je vilten Glerups en de werkdag wordt ter plekke een vage herinnering. En gedurende het weekend kan je deze super comfortabele indoor schoenen de hele dag aanhebben en je nooit meer zorgen hoeven te maken over koude voeten.

Het fijne aan Glerups is dat het uiterlijk niet eens doet denken aan de klassieke pantoffel. Wij denken dat dit de combinatie van het model, kleur en materiaal is wat deze schoenen een ander uiterlijk geven.

Glerups – begonnen als hobby

In 1993 begint Nanny Glerup uit Denemarken met het maken van gevilte laarzen van de wol van haar eigen schapen op Gotland. Deze laarzen worden zo snel populair binnen haar vriendengroep dat ze besluit van haar hobby haar werk te maken. In heb begin kon Nanny maar 2 paar laarzen per dag maken. Gelukkig was het succes van de schoenen zo groot dat Nanny en haar man Ove al snel konden investeren in machines om dee productie te verhogen.

Deze ideale indoor schoenen zijn verkrijgbaar in vrolijke en felle kleuren. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit rood, oranje, grijs en paars. Laat de lange werkdag van je afglijden met een paar Glerups aan je voeten of installer je lekker op de bank met een lekkere bak koffie en een goed boek. Samen met je Glerups wordt ontspannen ineens heel makkelijk.

Glerups - een perfecte match met je garderobe

Thuis gelden je eigen regels. Heb je een avondje helemaal voor jezelf dan kan je natuurlijk aantrekken wat je wilt. Zoek je makkelijkste broek uit, een makkelijk t-shirt en combineer deze met je Glerups en laat de wind maar lekker om het huis waaien.Hoewel wol zelfreinigend natuurlijk materiaal is, komt er nog wel wat zorg om de hoek kijken om er voor te zorgen dat je Glerups mooi blijven. Je kan deze schoenen wassen op het wol programma van je wasmachine (maximaal 30 graden!). Zorg dat de schoenen stofvrij zijn voordat je je gaat wassen. Als ze uit de wasmachine komen trek je ze even aan zodat ze weer in in de juiste pasvorm komen en laat de schoenen vervolgens aan de lucht drogen.

Glerups – snel in huis met Footway

Wij bij Footway worden altijd blij als de frisse herfstwind weer begint te blazen. Dat betekent namelijk dat de comfortabele indoor schoenen weer tevoorschijn gehaald mogen worden. Dit ultieme genot aan je voeten is vooral in de koudere maanden een heerlijke verademing na een lange dag of de ideale schoen voor een heerlijk lang weekend met geen plannen buiten de deur.

Wij zorgen dat de schoenen snel bij je thuis afgeleverd worden. Mocht je vragen hebben over je bestelling of is er iets anders onduidelijk dan kan je altijd contact met onze klantenservice opnemen. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag verder. Welkom bij Footway!.

EEN PAAR OVER
G-08-00 Red
EEN PAAR OVER
Shoe Grey
EEN PAAR OVER
AA-06-00
KORTING
GK-08-00 Red
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Nieuw binnen
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Shoe Grey
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
GK-08-00 Red
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

15 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK