Green Comfort Schoenen Online

39 zoekresultaten

Green Comfort – comfortabele schokdempers uit Denemarken

Green Comfort schoenen zijn in het thuisland Denemarken al lang bekend. En in Scandinavië worden er jaarlijks 3 miljoen van deze schoenen verkocht. Het grote succes van deze schoenen is te danken aan de unieke schokdempende kwaliteiten in de zolen van deze schoenen. Iedere stap die je in een paar schoenen van Green Comfort maakt voelt als een stap in een wolk. Of je nu kiest voor een laars, sandaal, hoge schoen of lage pantoffel, het maakt bij Green Comfort eigenlijk niet zoveel uit. Iedere schoen zit even comfortabel en bij ieder model zie je de typische Deense invloeden terug. Altijd net even anders en toch altijd te combineren met je eigen smaak en stijl.

Green Comfort – optimale verlichting in Deens design

Green Comfort wordt in 1994 opgericht door de twee Deense vrienden Hans Jørgen Millner en Jesper StÆrmose. De basis van het grote succes is het biomechanische materiaal wat gebruikt wordt bij de vervaardiging van de zolen van alle schoenen. De schokabsorberende kwaliteiten van dit materiaal waren toen volstrekt uniek.Vandaag de dag biedt Green Comfort een mooie collectie schoenen aan met high tech comfort voor zowel gebruik door particulieren als professionals. Schoenen die altijd de trend volgen en voor volwassenen en kinderen gemaakt worden met ultiem comfort in het achterhoofd.Wat dacht je de komende herfst van een mooie hoge veterlaars in een warme rode kleur. In combinatie met een legging en oversized overhemd is dit de ultieme casual look voor naar kantoor maar ook zeer geschikt voor werk in en om het huis.

Green Comfort – stijlvol op kantoor en thuis

De Denen staan in Scandinavië bekend om hun uniek stijl, strakke lijnen en vormen maar ook om hun gebruik van kleur.Wat dacht je de komende herfst van een mooie hoge veterlaars in een warme rode kleur. In combinatie met een legging en oversized overhemd is dit de ultieme casual look voor naar kantoor maar ook zeer geschikt voor werk in en om het huis.Veel van de schoenen en laarzen van Green Comfort worden vervaardigd in hoge kwaliteit leer. Dit natuurlijke materiaal houdt ervan om goed verzorgd te worden. Behandel voor eerste gebruik de schoenen of laarzen met een impregneerspray. Hiermee bescherm je de schoenen voor vuil en vocht. Zet de schoenen ook regelmatig in het leervet of gebruik de juiste kleur schoensmeer om uitdroging tegen te gaan en de schoenen soepel te houden. Laat leer altijd drogen aan de lucht.

Green Comfort – snel in huis met Footway

Ben je op zoek naar een zomerse sandaal of een warme gevoerde laars, bij Green Comfort slaag je met groot gemak voor allebei. De collecties van Green Comfort zijn altijd trendgevoelig en verkrijgbaar in mooie modellen en heerlijke vrolijke kleuren. Wie een keuze heeft kunnen maken tussen al dit moois kan de rest vervolgens met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe schoenen snel afgeleverd worden zodat je ze snel lekker kan gaan dragen. Heb je vragen over de schoenen of bestelling dan kan je altijd met onze klantenservice contact opnemen. Wij helpen je graag verder.

Leaf Rose
EEN PAAR OVER
K4114
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

39 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK