Hakkenschoenen

2.626 zoekresultaten

Hakken - de grootste keus bij Footway

Met trots presenteren we bij Footway hakschoenen vanuit de hele wereld. De mooiste, de spannendste en kleurrijke hakschoenen zijn bij ons verzameld.Hier vind je merken zoals China Girl, Park West, Sugarfree Shoes, Laura by Heppo, Hope, Duffy en vele andere. En met al dit moois wordt het dus lastig kiezen. En omdat je hakschoenen met zoveel stijlen kan combineren wordt het misschien nog wel extra moeilijk om tussen al dat moois te slagen voor maar 1 paar schoenen.

Hakken – de beste combinatie voor je hele kledingkast

Hakschoenen zijn misschien wel de mooiste schoenen in je kledingkast. Waarom kijk je dus niet rustig bij ons rond voor een aantal paar van deze schoenen. Hakschoenen zijn perfect juist omdat je ze met zo’n beetje alles kan combineren wat nu al in je kast hangt.

Waar is onze liefde voor de hakschoen ooit begonnen? Hiervoor moeten we terug naar het Egypte van de Farao’s. Deze koningen verhieven zich letterlijk boven het gewone volk uit door schoenen met hakken te dragen. En eigenlijk is er sindsdien niet veel verandert. Schoenen met een hoge hak laten je machtiger en sexyer voelen dan je omgeving.

Uiteraard hebben wij ook schoenen met een lagere hak voor wat meer comfort maar nog steeds die vertrouwde sexy uitstraling.

Hakken – oneindige keuze

Naar welke soort hak je ook op zoek bent, bij ons kan je definitief slagen. Plateaus, stiletto’s, wedges of lage hakjes. Door de geschiedenis heen heeft deze schoen iedereen verrast, je voeten laten schrikken en alle mannen het hoofd op hol gejaagd.

De eerst “moderne” hoge hak hebben we te danken aan Catharina de ‘ Medici (Koningin van Frankrijk 1547 tot 1559). Deze dappere maar vooral zeer kleine dame introduceerde op haar eigen bruiloft schoenen met hakken van 30 centimeter hoog. In de 17e en 18e eeuw waren hakschoenen nog steeds alleen weggelegd voor de welgestelde in de samenleving.

Hakken – een moderne schoen voor iedereen

Vandaag de dag kan je voor iedere stijl, trend en smaak terecht bij Footway voor het perfecte paar hakschoenen. Pumps, sandalen, laarzen, enkellaarsjes en ga zo maar door. In ons brede assortiment kun je vrijwel alles vinden en winkelen bij ons is erg eenvoudig.

Alle schoenen die je bij ons besteld heb je razendsnel in huis dankzij onze snelle verzending en met de juiste verzorging kan je er jarenlang van genieten.

Trina Nude
KORTING
KORTING
EEN PAAR OVER
KORTING
Betty
KORTING
KORTING
Harlow Black
KORTING
Calla Arroyo
KORTING
KORTING
KORTING
Pagina 1 van 44

2626 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK