Harley Davidson Schoenen Online

0 zoekresultaten

Harley Davidson – het gevoel van ultieme vrijheid

Voor een bepaalde groep mensen is het merk Harley Davidson het meest iconische merk. Het symboliseert de Amerikaanse droom van vrijheid welke het best wordt ervaren vanaf het zadel van een motorfiets. Harley Davidson is niet alleen verantwoordelijk voor de introductie en productie van de meest bekende motorfiets aller tijden maar ook voor de laarzen die precies hetzelfde gevoel geven en met dezelfde precisie worden gemaakt als de legendarische motorfiets.De laarzen van Harley Davidson stralen een ruige en stoere levensstijl uit en zijn voor zowel dames als heren verkrijgbaar bij Footway.

Harley Davidson – een klassiek merk met lange levensduur

De lange geschiedenis van Harley Davidson begin in 1901 met de ontwikkeling van motoren die op gewone fietsen werden gemonteerd. Het merk overleeft als enige motorfiets fabrikant de grote depressie in de jaren ’30 in Amerika en vandaag de dag zijn ze een van de vijf grootste motorfiets fabrikanten ter wereld die zelfs een aparte afdeling heeft voor accessoires en schoenen.

De Harley Davidson schoenen worden ontwikkeld en vervaardigd met lange motortochten in het achterhoofd. Deze handgemaakte schoenen zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Deze schoenen staan de rest van je leven bij de voordeur met de juiste zorg. Met het verloop van de jaren gaan deze schoenen een eigen verhaal vertellen; jouw verhaal!.

Harley Davidson – ideale schoenen voor alle omstandigheden

Wie graag toert met zijn motorfiets weet hoe belangrijk het juiste materiaal is. Je laarzen moeten een stootje kunnen hebben, niet gevoelig zijn voor slijtage en zelfs de meest barre weersomstandigheden kunnen weerstaan. De laarzen passen goed bij andere kledingstukken speciaal ontworpen voor motorrijders. Maar ook zonder motorfiets kan je deze laarzen lekker dragen bij bijvoorbeeld je favoriet spijkerbroek en wit t-shirt. Deze klassieke look heeft nog nooit zijn glans verloren.Zorg goed voor je Harley Davidson. De schoenen zijn makkelijk te voorzien van nieuwe zolen na veel gebruik en vlekken van benzine of olie bij veel gebruik geven de schoenen een uniek uiterlijk. Harley Davidson gebruikt alleen het beste leer voor zijn laarzen en dat verdient natuurlijk goed onderhoud om een lange levensduur te garanderen. Een behandeling met leervet of schoensmeer geeft een echte impuls aan je laarzen.

Harley Davidson – echte vrijheid bij Footway

Ben je je volgende motortocht al aan het plannen of zoek je laarzen die vrijheid uitstralen dan ben je bij de laarzen van Harley Davidson aan het juiste adres. Met deze laarzen kan je met gemak alle weersomstandigheden op je motor het hoofd bieden, of gewoon lekker de stad in met je favoriete spijkerbroek en trui. Zorg goed voor je laarzen en je hebt de rest van je leven de ideale laars binnen handbereid.Wij bij Footway zorgen goed voor je bestelling en leveren je nieuwe Harley Davidson schoenen snel bij je af. En heb je nog vragen dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies.×