Havaianas Schoenen Online

64 zoekresultaten

Havaianas – de originele zomerse vrijheid

De originele Havaianas uit Brazilië geven ultiem zomers comfort aan je voeten. Wereldwijd zie je deze slippers terug bij surfers, wandelaars, beroemdheden en kleine kinderen. De slippers worden omschreven worden als licht, zacht, flexibel en duurzaam door de liefhebbers.

Een paar Havaianas past bij iedere zomerse dag en vanwege het luxe comfort geschikt voor alle gelegenheden. De ontspannen en mooie Braziliaanse stijl is geliefd bij volwassenen en bij kinderen die zelfs hun eigen collectie hebben. Het merk is continue in ontwikkeling en recent zijn er zelfs kleinere damesmaten toevoegd. Vandaag de dag worden deze mooie zomerse versieringen in meer dan 60 landen wereldwijd verkocht.En nog even snel over de populariteit van deze slippers: iedere seconde worden er wereldwijd 6 paar slippers verkocht. Je bent dus in goed gezelschap!

Havaianas – wereldwijd succes sinds 1962

De eerste Havaianas (Portugees voor Hawaii) worden in 1962 gemaakt en zijn sindsdien de meest verkochte slipper ter wereld. Wij bij Footway weten wel waarom: het design is briljant in zijn eenvoud en de variatie waarin de slippers verkrijgbaar zijn alsmede de hoge kwaliteit zijn uniek uniek.De eerste slippers waren gebaseerd op de traditionele Japanse Zori sandalen met textielen bandjes en zolen van rijsthalmen. In 1970 zijn er zoveel slippers op de mark die proberen op de Havaiana golf mee te varen dat het merk de slogan “Havaiana; the real ones” introduceert. Of je nu zoek bent naar een strand slipper of een stad slipper, bij Havaianas kan je slagen voor alle soorten modellen zodat je hele kledingkast op de warme dagen gecombineerd kan worden met je nieuwe favoriete slippers.

Havaianas – stijlvolle slippers voor warme dagen

Gedurende de warmste dagen van het jaar zijn Havaianas geschikt bij alle kleding die die dag het meest comfort geeft. Een korte broek met je lievelings t-shirt of die mooie maxi jurk met mooie print. Vanwege de regenboog aan kleuren, de diverse prints en modellen waarin deze comfortabele slippers verkrijgbaar zijn let niks je meer om een aantal paar aan te schaffen en de hele zomer te genieten van koele voeten en tenen.Het rubber wat wordt gebruikt bij het maken van deze slippers neemt geen vervelende luchtjes op. Een snelle schoonmaakbeurt nodig? Een emmer met water en wat waspoeder is genoeg. Let de slippers een paar minuten in dit water en neem ze met een schone spons af. Nooit in de wasmachine wassen. Dit beschadigt het materiaal.

Havaianas – snel genieten van de zomer bij Footway

Zodra de temperatuur boven de 23 graden uitkomt is de ideale temperatuur bereikt voor slippers. En of de zomer nu net achter ons ligt of je bent alvast aan het aftellen naar je volgende zomervakantie; het is nooit te vroeg of te laat om een paar slippers in huis te halen. Dankzij de ruime keus aan kleur, prints en modellen wordt het nog moeilijk kiezen bij Havaianas. En gelukkig hoef je het niet bij 1 paar te laten dankzij de prettige prijzen. Bestel vandaag nog en wij leveren snel bij je af.

High Fashion Black
EEN PAAR OVER
Power Blue Star
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 2

64 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK