Heelys Schoenen Online

26 zoekresultaten

Heelys – schoenen sneller dan een skateboard

Heelys worden ook wel rolschoenen genoemd. Ze lijken een beetje op inline rollerskates en zijn vooral onder jongeren erg populair op dit moment. Heelys zien er misschien uit als gewone sneakers maar zo gewoon zijn ze ook weer niet want dit zijn sneakers waarin je ook kan skaten. Onder de zolen zitten wieltjes verstopt waarmee kinderen kunnen rijden maar in deze schoenen kan je dus ook gewoon lopen en rennen. Met één simpele beweging kunnen de kinderen zelf kiezen hoe ze van A naar B willen gaan. De wieltjes zijn eenvoudig uit de schoenen klikken en dan heb je weer een gewoon paar sneakers. Deze rolschoenen zijn verkrijgbaar in leuke designs en voorzien van een klassieke vetersluiting en een dual density lichtgewicht zool.

Heelys – skateboard + schoen = Heelys!

In 1999 is het Roger Adams die het idee bedenkt om wielen en zolen met elkaar te combineren. Hij ziet de hele dag kinderen rondrijden op hun skateboards en rolschaatsen en hij beseft dan een combinatie van een schoen met deze leuke beweging wel iets heel leuks moet zijn. Hij snijdt een paar sneakers open en zet een skateboardwiel erin en de Heelys waren geboren. Met deze unieke en innovatieve producten creëerde hij een hele nieuwe categorie schoenen uit het niks.In een paar Heely’s zit een verwijderbaar wiel in iedere schoen waarmee je een normaal uitziende schoen in een handomdraai kan veranderen in een supersnel paar skates waarmee alle kinderen naadloos overgaan van wandelen of hardlopen naar skaten door hun gewicht te verschuiven met hun hielen.

Heelys – in een handomdraai een snelle look

Heelys laten kinderen de wereld op hun eigen tempo ontdekken. Of ze nu gewoon lekker aan het rennen zijn buiten of ineens een stuk sneller willen gaan, het maakt met Heelys eigenlijk niet uit. In een handomdraai is een gewone schoen verandert in een skateboard. Zowel jongens als meiden trekken hierbij lekker aan wat ze willen. Hun favoriete korte broek met een makkelijk t-shirt of een lange spijkerbroek met trui als het wat kouder wordt buiten. Het belangrijkste is dat ze zich lekker kunnen bewegen want die ruimte hebben ze nodig als ze lekker buiten aan het spelen zijn.

Heelys – snel in huis met Footway

Bij Footway kan je terecht voor alle schoenen. Dat bewijzen we opnieuw met deze schoenen. Met de wielen uit en stijlvolle moderne ontwerpen zijn deze schoenen een paar Heelys in huis te hebben. Wij leveren deze spannende schoenen snel bij je af. Heb je nog vragen dan helpen onze medewerkers op de klantenservice je graag verder.Welkom bij Footway.namelijk uniek. Voor kinderen die dol zijn op avonturen en de wereld willen ontdekken op hun eigen snelheid zijn een paar Heelys perfect. Ben je net zo enthousiast geworden over deze schoenen als wij bij Footway dan ben je nog maar één klik verwijdert van snel

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Motion Light Pink
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

26 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK