Klompen met lage hak, Heren

0 zoekresultaten

Van iedere dag tot modefenomeen – de klomp met lage hak

Klompen hebben een lange geschiedenis achter zich. Van schoenen die iedere dag werden gedragen tijdens het werk tot aan de heetste schoenen op de catwalks van nu. Tegenwoordig zijn klompen in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Deze in eerste instantie traditionele Zweedse schoen is nu een wereldwijd fenomeen dat iedereen graag wil dragen. Klompen met lage hakken kan je omschrijven als een van de grootse verassingen op modegebied van de laatste tijd.

Een zomer vol zon – en klompen met hakken

Wie denkt aan zomer, denkt aan bruine benen met een paar klompen. Dus voor die gezellige picknick of die mooie zomerse dag in de buitenlucht; een paar klompen zijn dan perfect te combineren met een oversized shirt met korte broek voor die heerlijke Bohemian stijl. Wil je alle blikken op jezelf gericht hebben dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een paar klompen in een hippe kleur en een kleurrijk motief. Er zijn klompen voor iedere smaak dus je hoeft bij ons niet te lang te zoeken voor jouw perfecte paar.

De jaren 70 - de geboorte van de moderne klomp met lage hak

In de 13e eeuw worden de eerste klompen gedragen door arbeiders om hun voeten te beschermen tegen vuil en kou. Maar de klomp wordt pas echt een trend in de jaren 70 als ABBA samen met de Zweedse fabrikant Tretorn een eigen unisex klompenlijn ontwerpt. Björn en Benny schrijven zelfs een speciaal lied “Träskofolket – vertaald: het klompenvolk” wat ervoor zorgde dat heel Zweden naar de schoenenwinkel rende en deze klompen met hak werden gecombineerd met alle soorten kledingstijlen; van de maxi-jurk, broeken met wijde pijpen tot de spijkerbroek.

Mooie klompen met hakken die je mooi wilt houden

Bij regenachtig weer en modder als gevolg op straat is het beter dat u de klompen thuis laat staan in het schoenenrek. Hou ook uw klompen weg van verwarmingen of andere warmtebronnen. Het houten gedeelte van de klomp kan schoongemaakt worden met een vochtige doek of een combinatie van zeep en water. Krasjes en merkjes op de klompen kunnen weggehaald worden met een beetje schuurpapier.

Klompen met lage hakken - snel in huis dankzij Footway

Hier bij Footway bieden we een groot assortiment aan en dankzij onze snelle zoekmachine is het perfecte paar klompen snel gevonden. Wij hebben modellen van onder andere: Vagabond, Rieker, Sköna Marie, XTI, El Naturalista, Swedish Hasbeens en Soft Comfort.Als je graag deze nieuwe trend wilt proberen kan je je fantasie de vrije loop bij ons laten. Alle combinaties zijn bij ons mogelijk. Laat je mooie benen zien en laat zien dat je geniet van de zomer en het leven.Winkelen bij Footway is erg eenvoudig en je hebt je schoenen, dankzij onze snelle verzending al snel in huis!

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK