Hispanitas, Schoenen

0 zoekresultaten

Hispanitas – kwaliteit en design uit Spanje

Ieder paar damesschoenen van Hispanitas wordt met de hand gemaakt in hun eigen fabriek in Spanje. Dit familiebedrijf staat bekend om het gebruik van de meest hoogwaardige materialen en om de hoge kwaliteit van iedere schoen. Met gebruik van traditionele methoden en vakmanschap gecombineerd met de laatste technologische ontwikkelingen is ieder paar schoenen een klein kunstwerk. Traditie die generaties teruggaat en vakmanschap wat gekoesterd wordt is terug te vinden in iedere schoen die de fabriek in Spanje verlaat.

Er ligt een nieuw paar Hispanitas op je te wachten bij Footway en we nodigen je uit om een kijkje te nemen bij alle schoenen die wel speciaal hebben geselecteerd.

Hispanitas – familiebedrijf met schoenen in het bloed

Hispanita wordt opgericht door Alfonso Chico de Guzmán in 1925. Het is dan een bescheiden bedrijfje wat schoeisel maakt voor de lokale bevolking in de tijd vlak voor de Burgeroorlog.Het is echter pas in 1959 dat zijn zoon het bedrijf van zijn vader overneemt en de schoenen met de hand begint te maken voor een groter publiek. Al die tijd heeft het bedrijf verschillende namen gehad maar pas in 1995 komt de naam Hispanita naar voren. Dit was de naam die was verzonnen voor de typische Spaanse ballerina pumps. Dit vonden alle familie leden zo’n leuke naam dat het bedrijf ernaar werd vernoemd.Het meest bekende model van Hispanitas zijn de mocassins. Dit blijkt wel uit het feit dat toen het bedrijf zijn 25-jarig bestaan vierde het eerste model ooit gemaakt “de 177 mocassin” in een nieuw jasje heeft gestopt en opnieuw heeft uitgebracht.

Hispanitas – comfortabele en stijlvolle damesschoen

Zoals zoveel damesschoen die in Zuid Europa worden gemaakt zijn Hispanitas schoenen vrouwelijk en elegant. Deze schoenen stralen een echte vrouwelijkheid uit. Het assortiment bestaat uit ballerina's, laarzen, pumps, muiltjes, sandalen en veterschoenen waarop je kilometers kan maken. Deze comfortabele damesschoenen vormen zich heerlijk rondom je voeten en zelfs de schoenen met hogere hakken voelen heel natuurlijk aan.Geniet langer van je mooie leren en suède schoenen door ze goed te verzorgen nog voor het eerste gebruik. Een impregneerspray speciaal voor deze materialen zorgt voor een bescherming tegen het ergste vocht en vuil. Om leer langer soepel en verzorgd te houden zorg je af en toe voor een leervet behandeling of schoensmeer in de juiste kleur. Een suèdeborstel kan je af en toe gebruiken om dit materiaal weer nieuw leven in te blazen.

Hispanitas – snel in huis met Footway

Bij Footway zorgen we ervoor dat je je nieuwe schoenen van Hispanitas snel in huis hebt. Want wie eindelijk uit al dat moois een keuze heeft kunnen maken, wil daar natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Een persoonlijke touch geven aan je garderobe is makkelijk met een mooi paar schoenen en nog makkelijker met een paar Hispanitas. Het handwerk van deze schoenen in onovertroffen en in ieder paar schoenen zie je liefde voor het vak gecombineerd met vakmanschap terug.Wij bij Footway hopen dat je tussen deze collectie je nieuwe favoriete schoenen zal vinden. Welkom met je bestelling en bij vragen kan je altijd contact met onze klantenservice opnemen.

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK